30 january 2022, 13:00 Sport views 2746
Judocanul Denis Vieru a cîștigat Grand Prix-ul Portugaliei
30 january 2022, 13:00 Sport views 2746

Judocanul Denis Vieru a cîștigat Grand Prix-ul Portugaliei

Judocanul Denis Vieru a cîștigat Grand Prix-ul Portugaliei. Sportivul de 25 de ani a obținut patru victorii în categoria de greutate 66 kg. El i-a învins pe portughezul Kainan Pires, moldoveanul Radu Izvoreanu, ucraineanul Bogdan Iadov și elvețianul Freddy Waizenegger, transmite IPN.

În categoria de greutate 60 kg, Nicolae Foca a debutat cu o victorie în fața britanicului Dylan Munro, dar apoi a fost eliminat de viitorul cîștigător al competiției, sud-coreeanul Harim Lee.

Lotul Republicii Moldova mai este format din Adil Osmanov, Petru Pelivan (ambii – 73 kg), Nicon Zaboroșciuc, Mihail Latîșev (ambii – 81 kg), Dorin Goțonoagă, Iurie Mocanu (ambii – 90 kg).

Source: radiochisinau.md

Keywords:

judo , Moldova , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1712
Populația:
2581 locuitori

Caracui este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Caracui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2581 de oameni. Satul Caracui a fost menționat documentar în anul 1712.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.