07 february 2021, 12:00 Sport views 2767
La Bender a avut loc Campionatul de gimnastică artistică
07 february 2021, 12:00 Sport views 2767

La Bender a avut loc Campionatul de gimnastică artistică

La Bender a avut loc Campionatul deschis de gimnastica artistică. La competiții au participat 4 echipe: una locală, două din Tiraspol și o echipă din Suclea. Turneul a avut loc în rîndul fetelor cu anul de naștere 2004-2016. Organizatorii remarcă faptul că competițiile sînt organizate pentru promovarea acestui gen de sport.

"Mai înainte noi deseori mergem în turnee internaționale, la diverse competiții de diferite niveluri. Dar pandemia ne-a limitat în acest sens. De aceea eu cred că aceste competiții sînt foarte necesare. Copiii evoluează cu plăcere. Ei arată tot ce au învățat timp de un an. Acest lucru este ca și cum s-ar face totalurile și ele arată deocamdată foarte bine", a declarat Natalia Șabalina, principalul judecător al competiției.

Conform rezultatelor concursului, au fost acordate 25 de premii în 10 categorii de vîrstă.

Source: noi.md

Keywords:

gimnastica , Campionat , Bender

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
2398 locuitori

Chiţcanii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiţcanii Noi și Chiţcanii Vechi. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2398 de oameni. Satul Chiţcanii Vechi a fost menționat documentar în anul 1666 cu denumirea Piscani.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.