20 march 2018, 12:38 Sport views 10050
Gimnaștii din Moldova s-au remarcat la un turneu internațional (Foto)
20 march 2018, 12:38 Sport views 10050

Gimnaștii din Moldova s-au remarcat la un turneu internațional (Foto)

Tinerii sportivi din Moldova Andrei și Anastasia Rudenco au ocupat locul doi la Turneul Internațional de Acrobatică Sportivă „Kinder Surprise", care se desfășoară în orașul Belarus Moghiliov. Sportivii noștri au evoluat în a treia categorie de tineret.

Douăzeci de echipe din Moldova, Belarus, Rusia și Ucraina au venit să lupte pentru medalii. Pe parcursul celor trei zile de competiții, la Palatul de Gimnastică din Mogiliov vor evolua 203 acrobați. Pentru majoritatea sportivilor, participarea la această competiție este un debut.

„Kinder Surprise" este o competiție populară pentru copii. Mulți dintre cei care acum cîțiva ani și-au început cariera aici au devenit campioni internaționali.

Source: noi.md

Keywords:

sport , gimnastica , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3131 locuitori

Tabani este un sat şi comună din raionul Briceni. Tabani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3131 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tabani datează din anul 1437 cînd acesta se afla în proprietatea boierului Mihail de la Dorohoi.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.