21 november 2016, 11:15 Sport views 5185
Sheriff a urcat pe primul loc în Divizia Națională
21 november 2016, 11:15 Sport views 5185

Sheriff a urcat pe primul loc în Divizia Națională

Sheriff Tiraspol a urcat pe primul loc în Divizia Națională. Asta după ce campioana în exercițiu a surclasat-o pe Saxan, cu 5-1.

Croatul Josip Brezovec a reușit o dublă, ajungînd să împartă titlul de golgheter al campionatului cu Maxim Feshchuk de la Dacia, cu 7 goluri la activ. Sheriff are cu un punct mai mult decît Milsami, care n-a jucat în etapa a 15-a.

Pe podium se menține Dacia, învingătoare cu 1-0 în fața Academiei. Internaționalul Veaceslav Posmac a marcat singurul gol în minutul 39, din penalty.

Cu același scor a cîștigat și Zimbru în fața Speranței. Brazilianul Jean Theodoro a punctat în minutul 18. În ciuda victoriei, Zimbru a rămas pe locul 5, pentru că Zaria a trecut de Dinamo-Auto cu 2-1. Diarra a deschis scorul pentru oaspeți, dar după pauză Igor Țîgîrlaș a adus victoria pentru Zaria după golurile marcate în minutele 67 și 77.

În altă partidă a etapei, Petrocub-Hîncești a obținut cea mai categorică victorie din istoria echipei în primul eșalon, 5-0 cu Ungheni. Fundașul Dorin Popovici a înscris două goluri. Grație acestei victorii, Petrocub-Hâncești a urcat pe locul 6, cu un punct peste Speranța.

Source: ipn.md

Keywords:

fotbal , Sheriff , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.