17 august 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1221
Horoscopul pentru 17 august 2022
17 august 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1221

Horoscopul pentru 17 august 2022

BERBEC

Eșți capabil să te afirmi cu mai multă încredere decît de obicei și ar trebui să ai o perspectiva întemeiată cu privire la emoțiile tale. Nu trebuie să îți fie frică să-ti spui părerea într-o situație în care, în mod normal, ai spune doar ceva care ajută la păstrarea liniștii. Alți oameni pot preferă să păstreze lucrurile pe o undă uniformă, dar tu nu lucrezi pentru ei. Lucrezi pentru ține.

TAUR

Ai putea alege să faci ceva voluntar astăzi sau să ajuți un prieten. Acest lucru te-ar putea face conștient de un talent pe care nu știai că îl ai. Ar putea deschide calea către mai multe venituri. Ai putea să te simți foarte mîndru de ține și să decizi să faci mai mult cu această abilitate, ceea ce poate duce nu numai la beneficii financiare, ci și la creșterea stimei de sine

GEMENI

Astăzi s-ar putea să te trezeșți simțind că poți mută munțîi – și asta s-ar putea să fie exact ceea ce ți-ai propus, la figurat vorbind. Energia ta fizică, entuziasmul și încrederea în ține sînt foarte mari. Proiectele tale creative și ale altora ti-ar putea ocupă mult timp. Dacă îi antrenezi sau ii ajuți pe alții, totuși, evita tentația de a prelua proiectul.

RAC

Astăzi ai putea recăpăta bucuria de viață pe care ai avut-o în copilărie. Ești serios din fire, iar sentimentele de bucurie trebuie trăite și prețuite. Ai putea experimenta fluxul adevărat dar s-ar putea să nu existe niciun motiv real pentru asta, așa că nu încerca să găsești unul. Imaginația ta și relațiile cu ceilalți ar putea fi îmbunătățite că rezultat. Savurează momentul.

LEU

Proiectele care implică un grup, poate întreagă ta comunitate, îți pot ocupă mult timp. Veșți interesante și conversații stimulatoare ti-ar putea veni în cale. Așteaptă-te la multă activitate în jurul tău. Ai putea să alergi în mașînă, să vezi oameni, să te ocupi de comisioane. De asemenea, te-ai putea găsi oarecum schimbat – in bine, desigur.

FECIOARA

Ar putea fi în mintea ta idei noi pentru carieră ta. S-ar putea să te gîndeșți nu numai să obții un nou loc de muncă, ci și să intri într-un domeniu complet nou. Această ar putea fi o dezvoltare pozitivă, dar nu fi prea impulsiv și să sări fără să stai pe gînduri. Enumereaza-ti opțiunile, renunta la cele imposibil de realizat și fă cîteva cercetări despre restul. Chiar dacă s-ar putea să simți o oarecare urgență, nu există.

BALANȚĂ

Succesul continuu și norocul ar trebui să te facă să te simți pregătit să mergi mai departe cu planuri și idei. Energia și entuziasmul tău sînt mari și probabil te gîndești să îți extinzi orizonturile, poate prin călătorii sau educație. Ar trebui să te gîndești serios la aceste lucruri. Planifică totul cu atenție și ai grijă să nu te miști înainte de momentul potrivit.

SCORPION

Nu fi surprins dacă cîndva în timpul zilei te simți supărat fără un motiv aparent. Probabil că are rădăcini în trecut, dintr-o situație care nu a fost rezolvată cu mult timp în urmă. Uită-te bine la ce se întîmplă astăzi. A trezit vreo persoană sau eveniment vechi traume în interiorul tău? Ignoră totul. Acest lucru nu poate decît să te avantajeze și să elibereze calea pentru mai multe emoții pozitive.

SĂGETĂTOR

Această este o zi grozavă pentru a începe noi întreprinderi. Posibile întîlniri cu prietenii sau activități de grup ar putea duce la idei pentru noi proiecte care să-ți dezvolte energia și entuziasmul. Ar trebui stabilite noi obiective imediate și pe termen lung. Unii oameni ar putea să nu fie interesați și ar putea abandona, dar nu îți fă griji. Alții care îți împărtășesc interesele vor interveni rapid pentru a le ocupă locul.

CAPRICORN

Activități de un anumit fel te-ar putea pune în ochii publicului astăzi. Unele lucrări pe care le-ai făcut bine s-ar putea să-ți aducă o recunoaștere bine meritată. Energia și entuziasmul tău sînt deja ridicate și probabil că ești încîntat să faci mai mult. Acest lucru ar putea aduce gînduri despre schimbări în situația ta de la locul de muncă.

VĂRSĂTOR

sînt indicate modificări ale cîmpului ales. Ideile din alte state sau țări îți pot declanșa creativitatea. Interesele tale intelectuale sau artistice ar putea capătă o nouă dimensiune, extinzîndu-ți orizonturile și deschizînd noi oportunități. S-ar putea să te joci cu ideea de călătorie, poate pentru a află mai multe despre aceste chestiuni.

PEȘTI

O suma de bani peste venitul tău obișnuit ți-ar putea veni în cale. Acesta ar putea fi un bonus, decontare sau chiar un cadou de vreun fel. L-ai putea pune la treaba făcînd schimbări în casă ta, poate reparații sau redecorari. Această poate părea o perspectiva descurajantă, dar vei avea energie și entuziasm pe lîngă bani.

Source: noi.md

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
794 locuitori

Isăicani este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Nisporeni și la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 794 de oameni. Satul Isăicani a fost menționat documentar în anul 1704.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.