04 october 2013, 12:27 Kaleidoscope views 7304
04 october 2013, 12:27 Kaleidoscope views 7304

Facebook va cere bani pe ce era înainte gratuit


Foto: gandul.info

Încet, încet, ceea ce era gratuit pe Facebook începe să coste. Cea mai mare reţea de socializare online din lume a început să-i taxeze pe unii dintre utilizatorii din Marea Britanie pentru mesajele pe care aceştia le trimit celebrităţilor, scrie gandul.info.

Primele teste ale acestui nou serviciu au început la sfîrşitul anului trecut în SUA. În Marea Britanie, utilizatorii vor plăti pentru a-i trimite un mesaj unei vedete sau celebrităţi pînă la 11 lire sterline. Cele mai ieftine mesaje costă 11 penny.

Introducerea acestei taxe a fost criticată, deoarece unul din sloganurile Facebook este: "It's free and always will be" ("Este gratuit şi întotdeauna va fi aşa" - trad.).

Reprezentanţii Facebook au transmis că nu a fost luată o decizie privind implementarea acestui sistem de plată la nivelul întregii platforme. Totul depinde de cum vor merge testele.

Facebook caută noi surse de venituri. Recent, compania a lansat interfaţa Facebook Home, care poate fi instalată pe telefoanele care rulează sistemul de operare Android. Compania va livra reclame prin intermediul acestei aplicaţii.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
4057 locuitori

Volintiri este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Volintiri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4057 de oameni. Satul Volintiri a fost menționat documentar în anul 1807.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.