29 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3062
Horoscopul pentru 30 noiembrie 2021
29 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3062

Horoscopul pentru 30 noiembrie 2021

BERBEC

Conflictele recente pot provoca o adevarata manie in tine. Aceasta este o forta puternica si ai putea fi tentat sa intri intr-un conflict destul de mare. Pune-ti armele departe si scoate-ti ramura de maslin. Ia acea energie pe care a construit-o si incearca sa o utilizezi pentru a iti alimenta afacerile romantice in loc de alte aventuri razboinice. Dezlantuieste situatia prin impartasirea noptilor pasionale cu acea persoana pe care o iubesti.

TAUR

Ar putea parea ca toti lucreaza astazi impotriva ta. S-ar putea sa simti ca s-au alaturat pentru a te introduce intr-o stare de confuzie. Incearca sa privesti dincolo de confuzia lumeasca a acestei zile. Conecteaza-te cu partea sensibila, receptiva, stai pe spate si lasa pe altcineva sa gandeasca.

GEMENI

Mintea ta este puternica si concentrata astazi. Ca rezultat, probabil ca te simti in special robust din punct de vedere fizic. Perspectivele bruste iti pot aduce o recunoastere satisfacatoare, ca sa nu mai vorbim de respectul pentru cineva important pentru tine. Nivelul tau de intuitie este mare si apt sa iti deserveasca acum, in special in ceea ce priveste locul de munca si sanatatea. Profita din plin de ea!

RAC

O problema intelectuala poate dovedi confuza, iar citirea si cercetarea dezvaluie informatii contradictorii. S-ar putea sa auzi si niste barfe care nu par destul de serioase. Aceasta nu este ziua potrivita in care sa crezi tot ceea ce citesti sau auzi, sau sa incerci sa intelegi ceva ce a fost vazut. Vei fi intr-un spatiu mai bun mai tarziu.

LEU

In momentul de fata, trebuie sa iti oferi mai multa compatimire pentru ca in curand vei fi in mijlocul lucrurilor si ar putea deveni destul de tensionata situatia respectiva. Singurul mod de a pastra racoarea este sa ramai increzator. Nu asculta energia negativa care ar putea incepe sa se invarta in jurul tau. Incarca-te cu rabdare, incearca sa te feresti de lumea exterioara si gaseste un mic confort in mintea ta. Vei descoperi tot sprijinul, incurajarea si multumirea de care ai nevoie daca crezi ca o meriti.

FECIOARĂ

Ai putea fi incantat de o idee astazi, dar, din pacate, nimeni altcineva nu va fi. O parte dintre tine poate fi comunicativa si spirituala, in timp ce cealalta este confuza. Cele doua parti nu se leaga cu adevarat, deci ar trebui sa stai jos. Tine-ti ideile si salveaza-le pentru o alta zi.

BALANȚĂ

O serie de relatii noi si interesante ar putea aparea in viata ta acum, unele dintre ele venind cu promisiunea de a te apropia. Cele vechi par sa se estompeze. Acest lucru poate sa te faca sa te simti putin trist, dar este un proces pe care nu il poti opri. Pe masura ce te schimbi in interior, relatiile tale se schimba la exterior. S-ar putea sa atragi prieteni care impartasesc aceleasi interese. Lasa-te dus de val.

SCORPION

S-ar putea sa te gandesti la o schimbare de locatie sau cel putin o schimbare in gospodarie. Cineva ar putea sa se mute de la tine sau la tine. Ai putea decide sa planifici o calatorie cu avionul, poate in afara tarii. Aceste schimbari implica expansiune nu numai in viata ta lumeasca, ci si in cea interioara. Lasa-te dus de val.

SĂGETĂTOR

Aceasta nu este o zi buna pentru a incheia niciun fel de contract, fie ca incepi un program de investitii, negociezi un salariu sau doar schimbi banca. Exista o multime de comunicari gresite si neintelegeri in aer. Poate crezi ca intelegi ceea ce semnezi, dar nu poti. Pastreaza chestiunile legale si financiare pentru o alta zi.

CAPRICORN

Este posibil sa ai unele planuri care te pun pe ganduri. De ce sa nu planifici o aventura intr-o tara indepartata? Ai muncit din greu si meriti o recompensa. Daca nu poti sa te relaxezi chiar acum, contacteaza cel putin un agent de voiaj sau fa o cercetare online. Inconjoara-te cu brosuri si imagini ale oraselor straine. Chiar daca stii ca nu poti calatori acum, stii ca vei ajunge acolo cat de curand.

VĂRSĂTOR

Astazi s-ar putea sa te simti putin trist, dar energiile tale creative sunt susceptibile sa curga liber. Inspiratia ti-ar putea veni din orice. Probabil ca esti mai concentrat decat de obicei si, prin urmare, poti petrece mult timp lucrand pe o sarcina sau proiect fara a te agita. Da-i drumul liber ideilor tale. Ar putea parea putin cam intunecate si ciudate la inceput, dar ele sunt importante.

PEȘTI

Astazi, o prietenie s-ar putea dezvolta in ceva mai mult. Cineva pe care il cunosti destul de bine, dar la care nu te-ai gandit niciodata ca la un potential iubit, ar putea arata brusc un interes romantic fata de tine si ai putea sa ii raspunzi. Indiferent daca alegi sa faci ceva sau nu, depinde de tine. Circumstantele si oamenii se schimba. Gandeste-te de doua ori inainte sa respingi aceasta persoana. Nu fa asta deoarece simti ca este "doar" un prieten.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
211 locuitori

Teleşeuca Nouă este un sat din cadrul comunei Teleşeuca, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Dondușeni și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 211 oameni. Satul Teleşeuca Nouă a fost menționat documentar în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.