21 october 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2335
Horoscopul pentru 22 octombrie 2021
21 october 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2335

Horoscopul pentru 22 octombrie 2021

BERBEC

Problemele care implica munca de la serviciu si acasa ar trebui sa mearga foarte bine. Fizic, te simti bine si puternic, in ciuda suprasolicitarii tale recente. Informatiile de succes in lucrurile la care lucrai luni de zile ar trebui sa iti faca ziua cat mai placuta. Poate doresti sa iti petreci restul zilei sarbatorind. Compania prietenilor si a membrilor de familie aduce multa fericire, la fel si o intalnire romantica.

TAUR

Un prieten iti poate cere ajutorul intr-o anumita problema personala. Chiar daca nu ai timpul necesar, ar fi bine daca i-ai arata ca iti pasa. Exista posibilitatea ca in aceasta seara sa fii invitat la un eveniment special, asa ca ar fi bine sa iti verifici garderopa. Nu lasa totul pe ultimul moment.

GEMENI

Membrii familiei ar putea dori sa faca schimbari in casa, dar ar putea exista dezacorduri cu privire la schimbarile necesare. Toata lumea va avea o idee diferita. Nu este o zi buna pentru a face astfel de planuri. Este putin probabil sa se ajunga la vreun acord acum. Renuntati la planificare pana la alta data.

RAC

Bani si creativitate s-au alaturat astazi cu succes. S-ar putea sa castigi bani dintr-un proiect finalizat sau poti primi bani pentru a finanta un proiect. Altii s-ar putea inspira din eforturile tale, dar tu esti mintea din spatele intregii lucrari. Puterile tale intelectuale sunt deosebit de puternice. Esti mai bun decat de obicei la exprimarea ideilor tale.

LEU

Rasfata-te cu o zi de ras. Lucrurile devin mult mai grave maine, asa ca foloseste ziua de astazi pentru a te distra inainte de a veni timpul sa te apuci de treaba. Daca nu te alaturi cu atitudinea de om norocos, poti deveni serios deprimat cand te vei simti alunecand din sincronizarea pe care o ai cu cei din jur.

FECIOARĂ

Esti plin de documente cu privire la afacerile financiare. Facturile trebuie platite si cecurile depuse. Este posibil sa existe si o hartie legala de un anumit fel. Practic, totul arata minunat in ceea ce priveste banii, asa ca acest lucru este cu siguranta binevenit. Cercul tau de cunoscuti se poate largi. In aceasta seara poti primi o invitatie la un eveniment social la care alegi sa nu participi.

BALANȚĂ

Concurenzi cu cineva astazi, in timp ce lupti pentru dominare intr-o anumita situatie. Batalia nerostita a inceput si razboiul nu se va incheia pana nu vei revendica cu succes pozitia ta de conducator al muntelui. Apara-ti teritoriul daca simti ca cineva calca pe el. Daca nu faci cunoscut faptul ca tu esti seful, altcineva sigur va revendica acel loc.

SCORPION

Acuitatea ta mentala este ridicata astazi. O inovatie recenta a ta iti poate aduce o recunoastere mult meritata. Mintea ta este deosebit de ascutita in acest moment, iar ideile vin destul de bune si rapide. Ai un talent extraordinar. Daca o focalizezi, vei gasi cateva directii pozitive pentru a iti construi succesul.

SĂGETĂTOR

Incearca sa fii atent sa nu iti pierzi concentrarea astazi. S-ar putea sa te concentrezi asupra unui detaliu din viata personala sau profesionala care nu este atat de crucial pentru imaginea de ansamblu cum crezi. Acest tip de gandire obsesiva te impiedica sa progresezi. Uneori este necesar sa sacrifici o lupta pentru a castiga razboiul.

CAPRICORN

Vizitele cu prietenii si familia sunt evidentiate astazi. Indiferent daca vin la tine sau te duci la ei, esti obligat sa ai o seara incantatoare. Aceasta este exact ceea ce ai nevoie dupa frustrarea unei zile lungi, completata cu intarzieri si dificultati mecanice. Lasa toate neplacerile in spatele tau. Treci si ia-ti pizza, reumple-ti paharele si bucura-te de o perioada de repaus.

VĂRSĂTOR

Un mesaj foarte iubitor ar putea veni la tine de la o femeie, eventual de la mama ta. Daca aceasta este o scrisoare, poate continua cu mai multe pagini. Daca este un apel telefonic, conversatia ar putea dura mult timp. Incearca sa iti programezi putin timp liber in timpul zilei. Oricine este aceasta persoana, acest contact va face o diferenta foarte pozitiva in relatia ta.

PEȘTI

Asteapta-te sa afli cateva vesti grozave astazi. Unele rude indepartate pot suna pentru a spune ca vin intr-o vizita. Sau ai putea afla despre o calatorie pe care tu si familia ta o vei face in viitorul apropiat. Spiritele tale se inalta o data cu vestile primite si ajungi sa iti raspandesti emotia si spiritul pozitiv si altora.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
9551 locuitori

Copceac este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Copceac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 57 km de municipiul Comrat și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 9551 de oameni. Satul Copceac a fost întemeiat în anul 1791.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.