15 october 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2431
Horoscopul pentru 16 octombrie 2021
15 october 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2431

Horoscopul pentru 16 octombrie 2021

BERBEC

Tu si toti oamenii cu care te vei intalni astazi veti avea o cantitate uimitoare de flexibilitate. Aceasta situatie nu se intampla foarte des. Nimeni nu se va simti pustiu si toata lumea va avea o minte deschisa fata ceea ce trebuie sa faca. Suna grozav la prima vedere si vei observa ca asa si este.

TAUR

Nu te deranjeaza daca nimeni nu rade la glumele tale astazi. Asta nu inseamna ca nu esti amuzant. Inseamna doar ca oamenii din jurul tau nu prea au chef de ras. Ridiculos, asa cum pare, ziua de azi este pur si simplu buna sa plangi. Elibereaza-te de toate emotiile ascunse. Incearca sa vorbesti cu ceilalti si vei observa ca inima ta comunica bine prin intermediul tau.

GEMENI

Multi oameni isi petrec toata viata incercand sa descopere adevarata lor sine. O mare parte a conditionarii sociale de catre parinti a mediului tau natural joaca un rol in modelarea mintii tale. Intelege ca multe dintre aceste influente nu sunt neaparat corecte cu sinele tau interior. Acorda-ti aceasta zi pentru a descoperi unele dintre aceste influente timpurii si pentru a renunta la cele care nu iti apartin.

RAC

Aceasta este una dintre acele zile in care trebuie sa actionezi sau vei fi atacat din toate partile. Fortele incapatanate, agresive, lucreaza impotriva obiectivelor tale. Vei gasi ca te infrunti cu lucruri destul de serioase daca nu esti atent. Nu te ingrijora prea mult de ceea ce considera alti oameni ca este rau. Ai incredere in ceea ce stii ca este corect.

LEU

Poti sa iti scoti muzica preferata din dulap astazi. Fa o petrecere in camera ta de zi si incearca sa imbogatesti lucrurile cu niste flori proaspat taiate. Aceasta este o zi minunata pentru a iti indruma energiile spre exterior. Mergi intr-o aventura pe care nu ai crezut-o posibila. Arunca-te cu capul inainte in proiectele noi si lasa norocul sa te conduca. Nu iti fa griji cu privire la detalii.

FECIOARĂ

Ar putea fi o batalie intre vechi si nou in lumea ta astazi. O perspectiva rezervata si de moda veche are o influenta puternica asupra sentimentului dominant. Acest sentiment este posibil sa te loveasca drept in fata in timp ce te apleci spre abordarea neconventionala si mai revolutionara a vietii. Vezi ce fel de lectii din trecut poti invata construind viitorul.

BALANȚĂ

Fortele puternice pot actiona astazi si iti vor cere sa te ridici din pat putin mai usor decat de obicei. Tine-ti umerii inapoi si fii mandru. Nu te gandi mai putin la tine doar pentru ca exista un dezacord intre tine si ceilalti. Mentine-ti respectul pentru opiniile tale. Spune lucrurile cu incredere si nu te intoarce, dar fii pregatit sa iti aperi opiniile.

SCORPION

La locul de munca vei fi destul de agitat din cauza unei inspectii neanuntate. Se pare ca cineva te invidiaza si incearca sa iti puna bete-n roate in tot ceea ce faci. Incearca sa nu te enervezi si sa nu jignesti pe cineva. Simte-te mandru ca munca ta este invidiata de ceilalti.

SĂGETĂTOR

Se poate simti ca e o zi facuta doar pentru tine. Esti puternic din punct de vedere emotional si te simti ca si cum poti face ceva bine din prima incercare. Verifica toate proiectele pe care le iubesti, dar ai fost prea speriat pentru a le incepe. Ai multa energie si incredere in favoarea ta si vei reusi in aproape orice incerci.

CAPRICORN

Cosmosul iti va cere sa depui mai mult efort. Pentru a face acest lucru inseamna ca va trebui sa te intorci cu picioarele pe pamant si sa te alaturati celorlalti. S-ar putea sa iti cultivi prea putin independenta retragandu-te dintre oameni. Ar trebui sa incerci sa analizezi mai mult situatia si sa te implici intr-o cauza destul de importanta. Accepta lucrul cu ceilalti ca o componenta necesara a vietii tale .

VĂRSĂTOR

Poti avea capul in nori astazi dar in acelasi timp, este nevoie sa iti tii picioarele pe pamant. Aceasta contradictie a energiilor poate face dificila gasirea linistii, dar ar trebui sa gasesti confort, stiind ca acest lucru se va termina in curand. Fa cele mai bune lucruri cu problemele conflictuale. Ele te vor ajuta sa gasesti echilibrul si perspectiva de care ai nevoie.

PEȘTI

Chiar daca astazi ti-ai propus sa nu faci nimic si doar sa te relaxezi, planurile iti vor fi date peste cap. Se pare ca vei fi nevoit sa faci anumite reparatii prin camin ce nu necesita amanare. Incearca sa apelezi la ajutorul unui membru din familie sau a unui prieten pentru a fi sigur ca termini repede si ca faci totul bine.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
82 locuitori

Pălăria este un sat din cadrul comunei Ţambula, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.30 km. Satul Pălăria se află la 24 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Pălăria a fost fondat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.