24 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3206
Horoscopul pentru 25 septembrie 2021
24 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3206

Horoscopul pentru 25 septembrie 2021

BERBEC

Astazi vei primi un telefon prin care vei afla ca vei avea parte de musafiri. Se pare ca un prieten din alta localitate te va vizita cu scopul de a te invita la un eveniment important in aceasta zi. Incearca sa fii atent la felul in care te vei imbraca astfel incat sa eviti sa fii criticat de cei din jur.

TAUR

In decursul acestei zile exista posibilitatea sa te confrunti cu o problema financiara. Nu este cazul sa iti faci griji, fiindca sunt sanse sa se rezolve in scurt timp. In urma unui apel telefonic vei fi nevoit sa iti pregatesti bagajele si sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Ar fi bine sa ai grija la felul in care iti impachetezi lucrurile deoarece risti sa uiti ceva important.

GEMENI

O pauza norocoasa care te lasa cu bani in plus te poate face sa fii tentat sa cumperi ceva extravagant pentru cineva pe care il vezi in acest moment. Gandeste-te de doua ori sau chiar de trei ori inainte de a cheltui o suma semnificativa pe un element care va avea doar un impact temporar asupra partenerului tau de viata. Poti gasi ca un gest mai personal care vine din centrul inimii tale poate aduce mai multa bucurie decat orice altceva.

RAC

Esti de obicei mult mai preocupat de problemele de familie decat de orice altceva care implica "viata ta externa", dar chiar acum te vei gandi la un singur lucru: cum sa iti lasi puterile care le ai stiind ca esti in intregime capabil sa faci treaba. Din fericire, ai lucrat atat de mult in ultima vreme ca, chiar si fara ceea ce faci in prezent, cei in varsta nu te pot ajuta decat sa iti vezi eforturile. Ia-ti o pauza cat mai curand.

LEU

Optiunile tale pot parea astazi fara sfarsit. Prea multe alegeri de facut? Daca poti face o schita, ar fi bine sa incerci sa faci doua. Deci: inghetata sau prajitura? Ambele, te rog. Cina sau film? De ce sa nu mergi la amandoua? Relaxeaza-te si joaca-te, fa o gustare si un exercitiu sau descarca unele jocuri mai noi. Daca exista o persoana care poate face mai multe lucruri simultan, acea persoana esti tu.

FECIOARĂ

A te scoate din casa acum ar fi aproape imposibil, mai ales daca ai prieteni, familie sau copii pe mana. Nu lasa pe nimeni sa te faca sa te simti vinovat de asta. Casa si familia sunt specialitatile tale in aceasta zi si nimeni nu poate face nimic in privinta asta. Daca ai ocazia sa petreci ceva timp de calitate alaturi de cei dragi, profita de ea.

BALANȚĂ

Evadarea din aceasta lume agitata este unul dintre lucrurile tale preferate, mai ales atunci cand simturile tale iti spun ca este timpul sa iti iei o pauza. Daca esti dornic sa ajungi acasa, fa in asa fel incat sa o poti face. Imbraca-te cu hainele cele mai confortabile si pregateste-ti una din acele mese minunate pe care le-ai putut intotdeauna pregati in cel mai scurt timp. Uita-te la videoclipul tau preferat si stai intins in pat alaturi de un pahar de vin.

SCORPION

Nu este surprinzator faptul ca ideile de a da si de a primi sunt in stele, dar cu siguranta sunt mai mult decat pachete legate cu panglici. La un nivel mai profund, exista un echilibru care trebuie cautat intre ceea ce oferi si ceea ce obtii in schimb. S-ar putea sa ai instinctul de a iti demonstra ceea ce esti in stare, dar probabil ca nu este calea potrivita. Pastreaza-ti energia pe termen lung, in timp ce faci ceea ce ti-ai propus.

SĂGETĂTOR

Este posibil sa fii in stare sa faci o achizitie extravaganta, dar doar pentru ca vei merge peste tot nu inseamna ca nu ar trebui sa castigi banii. Daca meriti cu adevarat un astfel de tratament si probabil ca asa e, nu vei dori orice. O piesa de arta frumoasa, un aparat de inalta calitate sau orice altceva ce nu cumperi decat cu ocazii speciale.

CAPRICORN

Poti experimenta nivele ridicate de energie care fac mult mai usor sa obtii multa munca astazi. Ai proiecte pe care trebuie sa le finalizezi? Poti utiliza acest impuls pentru a te ajuta sa abordezi ceea ce iti vine in cale. Poti sa treci lucrurile de pe lista ta de azi unul cate unul si sa te simti mandru si implinit la sfarsitul zilei, ca sa nu mai vorbim de un sentiment de usurare pentru restul saptamanii. Poti sa faci asta!

VĂRSĂTOR

Contextul astral de astazi te va face sa-ti imparasesti iubirea si alte sentimente frumoase cu cei din jurul tau. Situatia financiara prezenta iti cam da planurile peste cap, ceea ce va face sa iasa la iveala latura ta egoista. Prin urmare, astazi este important sa fii creativ, sa gasesti metode mai putin costisitoare prin care sa le arati celor din jur ca-ti pasa de ei. Contextul astral de astazi te va face sa-ti imparasesti iubirea si alte sentimente frumoase cu cei din jurul tau.

PEȘTI

Astazi ar putea fi o zi mai ocupata pentru tine. Te-ai putea gasi in pozitia in care simti ca trebuie sa ai grija de cineva sau de ceva. Cu toate acestea, nu inseamna neaparat ca trebuie sa iti neglijezi responsabilitatile. Foloseste-ti intelepciunea si experienta si vei sti cat de mult te poti descurca si cand sa suni un prieten pentru a te ajuta.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
2223 locuitori

Coşcalia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşcalia, Florica și Plop. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Căușeni și la 61 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2223 de oameni. Satul Coşcalia a fost menționat documentar în anul 1855.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.