06 june 2021, 20:35 Kaleidoscope views 2223
Horoscopul pentru 7 iunie 2021
06 june 2021, 20:35 Kaleidoscope views 2223

Horoscopul pentru 7 iunie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei avea posibilitatea sa primesti un ajutor financiar din partea unei persoane de la care nu te asteptai. Incearca sa eviti sa te contrazici cu cei din jur pentru a nu avea parte de unele mici conflicte ce te pot afecta psihic. Ar fi mai bine sa te sfatuiesti cu persoana iubita pentru a evita orice neintelegere.

TAUR

Datorita ingeniozitatii si ambitiei de care dai dovada, vei reusi sa te faci apreciat de catre partenerii de afaceri. Exista posibilitatea ca anumiti colegi invidiosi pe succesul tau sa iti scoata anumite vorbe. Ar fi indicat sa nu pui la suflet aceste rautati si sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

GEMENI

In aceasta zi vei fi nevoit sa te ocupi mai mult de activitatile de rutina si sa amani orice intalnire aveai astazi. Se pare ca nu te simti in apele tale si vei dori sa scapi de oboseala pe care ai acumulat-o in ultima vreme. Ar fi indicat sa iti iei o zi libera si sa te odihnesti mai mult. Exista posibilitatea ca spre seara sa fii invitat la o petrecere in familie.

RAC

In aceasta zi ar fi indicat sa eviti discutiile in contradictoriu cu cei din jur deoarece risti sa te enervezi. Membrii familiei te vor sustine in deciziile pe care le vei lua in aceasta zi si iti vor aprecia ideile pe care le vei avea. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste relatia ta sentimentala.

LEU

Poate ar fi mai indicat sa iti pastrezi calmul si sa incerci sa fii cat mai intelegator cu cei din jurul tau. Exista posibilitatea sa primesti o veste neplacuta de la persoana iubita si vei avea o stare de nervozitate din aceasta cauza. Incearca sa iti stapanesti nervii altfel vei avea parte de unele discutii aprinse cu persoanele din cercul tau.

FECIOARĂ

In decusrul acestei zile vei avea ocazia sa cunosti o persoana speciala de care se poate sa te indragostesti. Este posibil ca aceasta relatie sa fie una pe termen lung si cine stie se poate lasa si cu o casatorie. Indicat ar fi sa nu alergi dupa castiguri suplimentare deoarece stai destul de bine pe plan financiar.

BALANȚĂ

In aceasta zi vei avea ocazia sa obtii unele beneficii financiare in urma unei colaborari in afaceri. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa ai parte de o discutie aprinsa cu persoana iubita ceea ce te afecteaza destul de tare. Intalnirea cu un prieten apropiat te va ajuta sa treci peste acest moment. Incearca sa te odihnesti mai mult.

SCORPION

Ziua de astazi va fi una destul de agitata. Se pare ca nevoile casnice te fac sa cheltuiesti o suma destul de mare pentru achizitionarea sau repararea unor aparate. Cu toate acestea, te simti plin de energie si dornic de schimbare. Nu uita sa te odihnesti si bazeaza-te pe ajutorul persoanelor din familie si al prietenilor.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi, unele probleme financiare iti vor creea o stare de agitatie si nervozitate. Incearca sa iti reglezi comportamentul pentru a evita sa ai probleme la serviciu. Ar fi indicat sa nu iti versi nervii pe persoana iubita pentru ca mai tarziu vei regreta. Evita sa iei decizii importante in starea in care esti fiindca vei avea parte de esecuri.

CAPRICORN

Mentinerea echilibrului include, uneori, sa fii un pic egoist asa ca simte-te liber sa arati lumii ca frumusetea este mai mult decat ceea ce se vede la suprafata. Daca nu te afli intr-o situatie care te face fericit, schimb-o deoarece nu exista nici un motiv pentru ca tu sa fii nefericit. Nu te lasa prins in capriciile altor oameni. Fii liber, fii tu insuti, chiar daca asta inseamna ca pot exista tensiuni cu alte persoane.

VĂRSĂTOR

Se pare ca in aceasta zi partenerul de viata iti va reprosa ca nu te ocupi asa cum ar trebui de viata de cuplu si ca majoritatea timpului il petreci cu activitatile profesionale. Daca vrei ca totul sa decurga bine intre voi, ar fi indicat sa te ocupi mai mult de familie si de problemele casnice.

PEȘTI

Exista posibilitatea ca o persoana apropiata sa iti propuna sa te asociezi intr-o noua afacere. Ar fi indicat sa iei in considerare acea oferta chiar daca nu crezi in ofertele ei promitatoare. In decursul acestei zile este posibil sa fii nevoit sa participi la o intrunire cu prietenii alaturi de persoana iubita.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
346 locuitori

Maiscoe este un sat din cadrul comunei Iliciovca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Florești și la 154 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 346 de oameni. Satul Maiscoe a fost menționat documentar în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.