23 may 2021, 19:00 Kaleidoscope views 4533
Horoscopul pentru 24 mai 2021
23 may 2021, 19:00 Kaleidoscope views 4533

Horoscopul pentru 24 mai 2021

BERBEC

Vei avea o zi incarcata la servici si va trebui sa iti schimbi programul deoarece vei fi nevoit sa faci unele ore suplimentare. In cursul zilei de azi vei reusi sa achizitionezi unele obiecte de valoare pe care le astepta intreaga familie.

TAUR

Incearca sa eviti orice speculatie si poate vei avea unele beneficii financiare. Ar fi bine sa nu te apuci de mai multe activitati in acelasi timp pentru ca vei ajunge sa te blochezi la un moment dat. In caz ca ai nevoie de ajutor nu ezita sa le ceri prietenilor deoarece ei vor fi alaturi de tine in orice moment cand ai nevoie.

GEMENI

Astazi vei avea parte de succes in noile proiecte cu care ai inceput saptamana. Cu rabdare vei reusi sa treci peste orice problema ce se iveste astazi. Dupa-amiaza ar fi indicat sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite pentru a evita unele certuri.

RAC

Astazi ai sansa sa ti se ofere un nou loc de munca dar ar fi bine sa nu te grabesti sa accepti. Ar fi indicat sa ceri si parerea familiei. Spre seara vei petrece unele momente romantice alaturi de persoana iubita. Incearca sa te relaxezi.

LEU

Astazi vei incerca sa obtii sprijinul colegilor sau a partenerilor de afaceri dar vei fi dezamagit cand vei vedea ca aceestia nu vor sa fie alaturi de tine. Incearca sa te abtii si sa nu jignesti pe cei din jurul tau deoarece mai tarziu vei regreta. Spre seara este posibil sa afli ca o cunostiinta de a ta a fost implicata intr-un accident.

FECIOARĂ

Ar fi indicat sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite deoarece exista riscul de a avea un conflict pe tema cheltuielilor. Incearca sa nu te bagi in unele conflicte chiar daca vrei sa faci un bine si sa le opresti sunt sanse sa faci unele greseli si sa pui paie pe foc. Ar fi indicat sa te relaxezi mai mult.

BALANȚĂ

Astazi vei avea parte de o zi in care afacerile trebuie sa fie pe planul secund. Incearca sa nu te certi cu partenerii de afaceri pentru a nu fi fortat sa iei decizii dificile. Este posibil ca spre seara sa fii invitat la o petrecere, iti recomandam sa eviti excesele.

SCORPION

Planifici sa pleci intr-o calatorie doar ca aceste pregatiri vor strica buna atmosfera din familie. Vorbele unei rude apropiate iti strica buna dispozitie dar incearca sa nu te indispui deoarece sfaturile ei iti vor fi utile. Spre seara este indicat sa iesi la o sueta cu prietenii pentru a te putea linisti.

SĂGETĂTOR

Nu esti intr-o buna dispozitie iar aflarea vestii ca va trebui sa pleci intr-o delegatie de interes de serviciu te va face sa exagerezi si vei incerca sa iti spui punctul de vedere. Cu toate ca ai unele probleme financiare ce iti provoaca o stare de nervozitate incearca sa iti pastrezi calmul deoarece vei primi cat de curand o suma de bani de la o ruda apropiata.

CAPRICORN

Astazi este o zi excelenta pentru a-ti exprima creativitatea. Artele sunt foarte importante pentru tine. Ai putea afla ca nimic nu iti ofera mai multa placere decat pictura ,sculptura sau alte meserii. Vei gasi un lucru perfect pentru tine si te vei angaja in unele activitati artistice.

VĂRSĂTOR

Interesul tau fata de cultura straina poate fi o modalitate pe care o poti folosi pentru a iti imbunatati statutul profesional. De asemenea este posibil sa vrei sa ii ajuti si pe ceilalti deoarece ei nu doresc sa se ajute singuri. Incearca sa iti pastrezi echilibrul.

PEȘTI

Vei avea posibilitatea sa iti arati ideile originale pe care le ai in legatura cu un nou proiect la locul de munca iar sefii si colegii vor fi de acord cu ele. Ar fi indicat sa incerci sa fii cat mai relaxat pentru a nu avea unele probleme de sanatate. Dupa-amiaza vei fi vizitat de unii prieteni ce nu ia-i mai vazut de mult.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.