22 january 2013, 09:30 Kaleidoscope views 9119
22 january 2013, 09:30 Kaleidoscope views 9119

Horoscopul pentru 22 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Relaţiile cu persoana iubită sînt excelente. Dimineaţa s-ar putea să cunoaşteţi o femeie care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu trataţi cu superficialitate activitatea profesională.

PEŞTI: Sînteţi nevoit să vă schimbaţi programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă. Petreceţi seara în familie şi faceţi planuri pentru o călătorie.

BERBEC: Vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Nu vă pripiţi, însă, în luarea unei hotărîri. Este posibil să fie neinspirată. După-amiază, petreceţi o seară romantică în compania persoanei dragi.

TAUR: Munca din ultima perioadă îşi arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenţei şi seriozităţii. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

GEMENI: Astăzi sînt favorizate relaţiile cu rudele şi prietenii. Este momentul să vă ocupaţi de problemele de sănătate ale unei persoane mai în vîrstă din familie. Seara primiţi vizita unui prieten care vă dă o veste bună.

RAC: Sînteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu anturajul sînt excelente. Puteţi avea succes în tranzacţii comerciale şi investiţii financiare. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

LEU: N-ar strica să fiţi mai conciliant, dacă vreţi să aveţi relaţii bune cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. Membrii mai tineri ai familiei vă fac o mare bucurie în cursul după-amiezii.

FECIOARĂ: Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Sînteţi dispus chiar să faceţi declaraţii de dragoste persoanei iubite.

BALANŢĂ: Insuccesul într-o afacere vă dezamăgeşte şi vă determină să vă întrebaţi dacă merită să riscaţi în continuare. Nu este cazul să vă pierdeţi încrederea. Relaţiile cu partenerul de viaţă sînt excelente.

SCORPION: În partea a doua a zilei, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună reuşiţi să rezolvaţi o problemă de familie.

SĂGETĂTOR: Este o zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiţi premiat sau avansat în funcţie. Activitatea intelectuală va aduce mari satisfacţii. După-amiază, luaţi o decizie în privinţa relaţiilor cu persoana iubită.

CAPRICORN: Nu vă angajaţi în activităţi noi şi nu vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri deoarece s-ar putea să fiţi dezamăgit. Relaţiile sentimentale parcurg o perioadă favorabilă.

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
728 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Buciumeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Florești a fost menționat documentar în anul 1666.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.