31 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3969
Horoscopul pentru 1 aprilie 2021
31 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3969

Horoscopul pentru 1 aprilie 2021

BERBEC

Exista o dezbatere in interiorul tau si iti este greu sa decizi daca sa fii practic sau fantezist. Cautarea ajutorului la altii nu poate decat sa adauge un plus confuziei, asa ca ia sfaturile lor cu un bob de sare. Daca nimic nu ti se pare clar, atunci astepta si continua cand vei avea un control mai bun asupra lucrurilor.

TAUR

Se pare ca ziua de astazi este potrivita pentru a straluci, asa ca asigura-te ca le oferi totul celor din jur. Obtine creditul pe care il meriti pentru tot ceea ce faci dar incearca sa nu cazi in auto-mila. Fii tu insuti si oamenii te vor urmari in mod natural. Acum este un moment excelent pentru a face cateva planuri de viitor. Asigura-te ca nu te lasi inselat de capriciile altor persoane.

GEMENI

In aceasta zi ai foarte multa energie si esti pus pe actiune. Se pare ca nimic nu te poate impiedica chiar daca pana acum nu ai avut curajul sa sacrifici bugetul familiei spre propria multumire. Mai mult decat atat, nu te mai temi de judecata celor din jur, ba chiar ajungi sa crezi ca un strop de egoism este bun cateodata.

RAC

Exista un aspect conflictual in ziua de azi, care te poate face sa te simti putin nesigur in ceea ce priveste activitatile tale. Pe de o parte, simti ca vrei sa planifici ceva si sa-ti stabilesti emotiile, astfel incat sa poti functiona la capacitate maxima, pe de alta parte, poate fi ceva care te trage in nori. Aceasta este inima ta vorbind. Asculta-o si gaseste un compromis intre cele doua energii.

LEU

Esti foarte distras. Se pare ca in ultima perioada nici nu apuci sa treci cu bine peste o problema din familie ca apar altele. Se pare ca esti acuzat de unele lucruri pe care nu le-ai facut si nu ai foarte multi sustinatori care sa te apere in fata furiei superiorilor. Sunt sanse ca in aceasta seara moralul sa iti fie ridicat de un prieten pus pe sotii.

FECIOARĂ

In aceasta zi ai putea avea anumite sarcini pe care doresti sa le lucrezi mai degraba sau pur si simplu doresti sa mergi la un antrenament si sa elimini o anumita tensiune. Aceasta din urma idee este una buna. Poate daca faci exercitii timpurii, te vei simti mai bine ca sa-ti tndeplinesti obligatiile.

BALANȚĂ

Calea care urmeaza sa o parcurgi pare clara si bine definita. Asteapta cu nerabdare viitorul cu motivatia necesara si anticipare. S-ar putea sa ai in vedere o aventura sau poate doresti sa te intorci la scoala pentru un grad mai avansat. Ziua de astazi este buna pentru a incepe sa faci cateva cercetari si sa iti finalizi planurile.

SCORPION

Astazi vei avea parte de succes pe toate nivelurile ceea ce te face sa te simti absolut minunat. Dezavantajul acestui lucru este ca s-ar putea sa fii un pic prea constiincios. Esti nevoit sa faci multe ore in plus? Fii discriminatoriu in acest sens si nu munci mai mult decat trebuie. Te-ai putea stresa pana la punctul in care iti impozitezi prea mult forta. Asta nu te va duce nicaieri.

SĂGETĂTOR

Daca lucrurile au parut plictisitoare si stagneaza in ultimul timp, este posibil sa fii nevoit sa infuzezi un pic de entuziasm in situatie. Adauga fler si dinamism in mix. Ia lucrurile in propriile maini si urmeaza-ti activ obiectivele. Ai un sentiment interior puternic pe unde trebuie sa mergi. Ai incredere in instinctele tale si mergi in aceasta directie. Nu ezita.

CAPRICORN

Ar trebui sa constati ca starea ta de spirit este excelenta si mintea ta este destul de concentrata. Romantismul va prospera intr-o atmosfera draguta, stabilizatoare si ar trebui sa te simti liber sa iesi pe scena. Daca in ultimul timp suferi de vreo indoiala, acum este momentul sa preiei controlul asupra situatiei si sa o faci sa decurga asa cum ai vrut.

VĂRSĂTOR

Aceasta este o zi buna pentru a te ridica in fata tuturor si a face cunoscut faptul ca esti pus pe treaba. Foloseste energia puternica a zilei pentru a urmari proiecte care s-ar fi putut pierde din impuls. Ridica fraiele si preia controlul asupra directiei vietii tale. Simte-te liber sa fii mai agresiv decat ai face-o in mod normal. Arata-le altora valoarea ta incredibila.

PEȘTI

S-ar putea sa fii tentat in aceasta zi sa ramai acasa, sa te odihnesti si sa iti recuperezi energiile. Fa acest lucru daca poti. In caz contrar, s-ar putea sa nu poti oferi proiectului tau concentratia de care are nevoie si, prin urmare, s-ar putea sa nu indeplinesti conditiile atat cat crezi ca ar trebui. Daca simti ca nu poti ramane acasa, incearca sa lucrezi singur, astfel incat sa nu iti distragi atentia.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1432
Populația:
1661 locuitori

Medveja este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Medveja şi Slobozia-Medveja. Satul Medveja se află la o distanță de 25 km de oraşul Briceni, la 3 km de staţia de cale ferată Medveja,  270 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Medveja constituia 1661 de oameni. Prima atestare documentară a satului Medveja datează din 1 august 1432.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.