29 june 2014, 10:32 Kaleidoscope views 18847
29 june 2014, 10:32 Kaleidoscope views 18847

Numele pe care NU trebuie să le cauţi pe net

Numele Emmei Watson, starul feminin care a interpretat-o pe Hermione în seria Harry Potter, este cel mai folosit de infractorii informatici pentru a ascunde fişiere virusate.

Potrivit Associated Press, unul din opt utilizatori are şansa să nimerească pe un site nepotrivit atunci cînd caută ceva despre actriţa de 22 de ani pe internet. Anul trecut în topul acestui clasament se afla Heidi Klum.

În aceleaşi scopuri maliţioase mai sunt folosite şi numele unor celebrităţi precum Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez sau Halle Berry.

În topul celor mai folosite 20 de nume de celebrităţi cu scopul de a-I păcăli pe internauţi să descarce fişiere care să le extragă informaţii din calculator se află un singur star masculin. Este vorba despre Jimmy Kimmel, gazda unui talk show de mare audienţă de pe ABC.

Anul trecut cel mai periculos nume de bărbat pentru mediul online a fost Piers Morgan, unul dintre membrii juriului de la America's Got Talent.

Keywords:

virus , internet , securitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.