05 october 2018, 17:10 Kaleidoscope views 10444
Cea mai periculoasă plajă de pe litoralul românesc
05 october 2018, 17:10 Kaleidoscope views 10444

Cea mai periculoasă plajă de pe litoralul românesc

Cea mai periculoasă plajă se află în sudul litoralului românesc, din cauza digurilor şi a curenţilor. Iată ce plajă trebuie evitată.

Cea mai periculoasă zonă este plaja dintre Eforie Nord şi Eforie Sud deoarece geamandurile sînt foarte aproape de mal, la nici 10 metri. Astfel, după geamandură, apa are deja o adîncime de peste 2 metri.

Decizia aparţine Ministerului Sănătăţii, care a verificat recent calitatea apelor de îmbăiere din România şi a publicat un document în care sînt menţionate rezultatele acestei verificări.

Un număr de 15 plaje de pe litoralul românesc au primit calificativul „Excelent". Printre stațiunile cu cele mai bune plaje se numără Năvodari, Mamaia, Olimp și Venus, în timp ce la capătul opus se află Jupiter, Eforie și Costinești. De asemenea, potrivit floaredetei.ro, plajele din Vama Veche și Doi Mai au primit calificativul „Bună".

Source: realitatea.net

Keywords:

Romania , plajă , pericol

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.