11 june 2017, 09:35 Kaleidoscope views 6616
Masacru dement în Texas
11 june 2017, 09:35 Kaleidoscope views 6616

Masacru dement în Texas

Cel mai cumplit atentat din ultima vreme, zeci de americani au fost uciși în timpul rugăciunii!

"Dumnezeu fie cu oamenii din Sutherland Springs, Texas", a scris pe contul său de Twitter președintele Donald Trump, aflat într-unul dintre cele mai importante turnee diplomatice, în Extremul Orient.

Mesajul președintelui se adresează unei Americi șocate de tragedia care a avut loc ieri seară, cînd un individ a intrat într-o într-o biserică și a tras în cei prezenți cu o armă automat.

"Am auzit circa 20 de împușcături în succesiune rapidă, în timpul serviciului religios", a declarat un martor. Până la ora actuală, datele indică 27 de morți și 24 de răniți. Tragedia s-a petrecut într-o biserică baptistă din Sutherland Springs, la 45 km sud-est de cunoscutul oraș San Antonio din Texas.

Ucigașul a fost ucis, deocamdată nu a fost precizată identitatea acestuia persoană neidentificată, care a murit la rândul său, potrivit poliției, a informat presa locală. "FBI și forțele de ordine sînt la fața locului. Monitorizez situația din Japonia", a precizat președintele Trump în mesajul său.

Date oficiale arată că în SUA mor anual circa 33.000 de persoane din cauza armelor de foc. Prin comparație, războiul din Donbass a făcut în patru ani mai puțin de 12.000 de victime, în ciuda utilizării armelor grele.

Source: sputnik.md

Keywords:

SUA , atentat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1066 locuitori

Hănășenii Noi este un sat și comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hănășenii Noi și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1066 de oameni. Satul Hănășenii Noi a fost menționat documentar în anul 1793.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.