08 january 2020, 13:30 Kaleidoscope views 6339
Care este sufletul tău pereche în funcţie de zodie
08 january 2020, 13:30 Kaleidoscope views 6339

Care este sufletul tău pereche în funcţie de zodie

BERBEC

Trăsăturile tale: Îți place să crezi că orice bărbat poate fi al tău și, cînd te hotărăști să treci la fapte, reușești să împlinești tot ce îți propui: ești varianta feminină a lui Don Juan. Nu cauți relații serioase, însă romantismul nu trebuie exclus.

Sufletul tău pereche este: Leu.

TAUR

Trăsăturile tale: Ești în căutarea stabilității și a ordinii. Pentru tine, totul trebuie să fie cît mai ușor, cît mai comod, cît mai bine organizat: pașii mici și siguri sînt prietenii tăi. Preferi relațiile stabile și ești fidelă partenerului tău pe care îți place să îl răsfeți cu tot felul de cadouri sau de mici atenții frumos decorate.

Sufletul tău pereche este: Fecioară.

GEMENI

Trăsăturile tale: Ești foarte expresivă, atît din punct de vedere verbal, cît și fizic. Ai încredere în tine și în capacitățile tale. Din fire, ești curioasă și îți place să interacționezi cu cît mai mulți oameni, cît mai diferiți. Dintre calitățile tale, cea mai apreciată este originalitatea în pat.

Sufletul tău pereche este: Balanță.

RAC

Trăsăturile tale: De cele mai multe ori, ai impresia că tu ești cea care protejează, că pe tine se bazează universul întreg, însă de obicei este exact invers. Ești emotivă și sensibilă, motiv pentru care cei din jur te menajează.

Sufletul tău pereche este: Pești.

LEU

Trăsăturile tale: Ești atentă la cei din jur și la nevoile lor, însă nu le onorezi de fiecare dat[. Uneori te folosești de observațiile făcute strict pentru propriul folos. Totuși, ești atentă la detalii, iar acest lucru este apreciat de cei dragi.

Sufletul tău pereche este: Berbec.

FECIOARĂ

Trăsăturile tale: Ești perfecționistă, iar acest lucru este cel mai mare defect și cea mai mare calitate în același timp. Cauți că lucrurile să fie cît mai bine aranjate, chiar dacă un necunoscător ar putea spune că trăiești în haos. Ții mult la lucrurile ce-ți aparțin, mai ales dacă nu sînt lucruri în sensul material al cuvîntului.

Sufletul tău pereche este: Fecioară.

BALANŢĂ

Trăsăturile tale: De obicei, îți este greu să iei deciziile de una singură, însă nu pentru că nu ai ști ce îți dorești, ci pentru că analizezi situația pe toate părțile pentru a lua decizia cea mai bună pentru toată lumea. De altfel, ești foarte calmă, puțin aeriană și o mare iubitoare de artă.

Sufletul tău pereche este: Gemeni.

SCORPION

Trăsăturile tale: Energică, dinamică, creativă, spontană – așa te-ar descrie cea mai bună prietenă. Însă tu știi, în adîncul sufletului tău, că ești mai mult de atît. Ai foarte multă încredere în sex-appeal-ul tău, iar acest lucru face bărbații să roiască în jurul tău. Ești genul de femeie pe care orice mascul și l-ar dori aproape.

Sufletul tău pereche este: Pești.

SĂGETĂTOR

Trăsăturile tale: Nimeni nu bănuiește cît de afectuoasă și de tandră poți fi în intimitate. Îți place să afișezi o mască dură, impenetrabilă, de petrecăreața incurabilă și pedepsești aspru pe oricine afirmă altceva în public.

Sufletul tău pereche este: Leu.

CAPRICORN

Trăsăturile tale: Conștiința ta nu îți dă pace, te face să lucrezi continuu pentru a fi cea mai bună și pentru a fi cît mai utilă pentru ceilalți. Uneori, ai tendința să te surmenezi, doar pentru a arată că poți mai mult. Perfecționistă, cu un simț al umorului destul de acid și cu multă afecțiune, însă foarte bine mascată, ești o prietenă excelentă, pentru cei ce reușesc să ajungă să te cunoască.

Sufletul tău pereche este: Fecioară.

VĂRSĂTOR

Trăsăturile tale: Ești o fire dificilă, recunoaște! Acum ești energică și bine dispusă, iar în secundă următoare mai e puțin și îți dau lacrimile. Treci destul de ușor de la o stare la altă, ceea ce ar putea să îi obosească pe cei de lîngă tine, însă compensezi cu dinamismul, creativitatea și spontaneitatea de care dai dovadă în multele tale momente bune.

Sufletul tău pereche este: Vărsător.

PEȘTI

Trăsăturile tale: Ușor emotivă, însă foarte pasională, generoasă și afectuoasă, ești o persoană foarte feminină. Destul de greu de înțeles, însă cu un farmec personal cu atît mai crescut. Ți se întîmplă destul de des să visezi la o viață perfectă și să fii dezamăgită de fiecare data cînd lucrurile nu ies chiar cum vrei tu.

Sufletul tău pereche este: Rac.

Source: publika.md

Keywords:

zodie , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1978
Populația:
1200 locuitori

Maiac este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 1200 de oameni. Localitatea Maiac a fost înregistrată oficial în anul 1978.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.