30 january 2017, 10:30 Kaleidoscope views 4772
Cu maşina pe lacul Ghidighici! (Video)
30 january 2017, 10:30 Kaleidoscope views 4772

Cu maşina pe lacul Ghidighici! (Video)

Un taximetrist din capitală a fost văzut deplasându-se cu maşina pe lacul Ghidighici. Imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare.

Ce a vrut mai degrabă să facă automobilistul, să-şi scurteze drumul pentru a ajunge la destinaţie, să ia un client care se afla în acel moment pe lac sau doar să se aventureze?

Chiar şi dacă nu am afla un răspuns, există un pericol la intrarea cu automobilul pe gheaţă. În unele locuri aceasta nu este la fel de groasă şi riscul de a ajunge în apă persistă. Nu vă recomandăm să faceţi asta.

Source: autoblog.md

Keywords:

lacuri , Ghidighici , automobil

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1552
Populația:
13164 locuitori
Logo

Floreşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Florești. Amplasat pe malul stîng al rîului Răut, oraşul Floreşti este situat la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 13164 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează de la mijlocul secolului XVI (între 1552-1561), cînd domnitorul Moldovei, Alexandru Lăpuşneanu, întărea slugilor sale Flore, Ilie Pohreb şi Oanţa, un loc pustiu, pentru a întemeia un sat. Satul fondat ia numele de Floreşti, iar în secolul XVII ajunge în proprietatea cronicarului Miron Costin.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.