13 january 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2736
Horoscopul pentru 13 ianuarie 2016
13 january 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2736

Horoscopul pentru 13 ianuarie 2016

BERBEC

Tu esti centrul universului azi, deci onoreaza-te mai mult pe tine insuti. Iubeste-te asa cum esti, rasfata-te cu tot ce e mai bun si mai frumos, dedica-ti o zi doar pentru bucuria ta. Imagineaza-ti ca esti un rege sau o regina care primeste azi daruri de mare pret. Lasa modestia la o parte si ia-le cu inima deschisa, pentru ca le meriti! Este o zi in care vin catre tine o multime de semnale de afectiune, de pretuire, de lauda, si toate acestea te motiveaza la maxim. Altfel te simti cand descoperi in jur atatea motive de bucurie, pentru ca ele iti dau garantia ca esti apreciat si iubit, asa cum esti!

TAUR

Intuitia ta nu greseste, deci, daca te bazezi pe ceea ce iti transmite vocea ta interioara, faci o alegere excelenta. Exista multe motive de indoiala asupra lucrurilor de care te ocupi, dar ai norocul sa observi si ceea ce altii nu vad si deci poti intelege mai corect situatia. Simturile tale subtile, poate chiar si cu o nota paranormala, sunt atuurile tale de azi, pentru ca ele scot la iveala aspectele secrete, bine ascunse in spatele unor aparente inselatoare. Le presimti, le descoperi si astfel stii de ce sa te feresti la o adica!

GEMENI

Daca lasi oboseala si pesimismul sa te domine, nu vezi nimic bun in jur, decat pericole, riscuri si lipsuri. Daca tie iti lipseste cheful, energia sau motivatia pentru a te concentra intr-un proiect ce necesita un consum mare de resurse, priveste in jur, pentru ca ai la cine apela la nevoie. Incurajarile, sustinerea sau elanul pot aparea de la persoane din jur care se afla intr-o pasa mult mai buna decat tine. Te-ai putea molipsi usor de la ei, deci asculta-i, incarca-te de energia lor, lasa-i sa te atraga in planurile lor, pentru ca ei sunt mai bine animati decat tine.

RAC

Iesi afara, mergi unde vezi cu ochii, pentru ca e o zi in care iti vei incarca bateriile daca esti in conexiune directa cu natura. Mergi in spatii in care poti vedea linia orizontului, in care poti observa cerul senin si soarele, in care descoperi copacii si iarba intr-o lumina noua, pentru ca acela va fi locul miracolelor frumoase. Esti cumva meteodependent, pentru ca starea ta va fi in stransa legatura cu vremea de afara. Daca ai o zi superba in program, la fel te vei simti si tu, dar daca incep sa se mai adune norii, parca devii si tu un pic mai posac. Cauta deci un decor viu, luminos, larg, in care sa te simti liber si ferice!

LEU

Marile schimbari nu trebuie sa survina ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poti incepe putin cate putin, pana reusesti sa ajungi acolo unde doresti. Nu insista sa transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbari minore, ridicand mai apoi complexitatea transformarilor la care te supui cu buna stiinta. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista sa rastorni muntii dintr-o singura miscare. Schimbarile lente, de durata, sunt mult mai bune decat cele care seamana cu un cutremur ce darama totul intr-un minut. Transforma-ti viata intr-un ritm moderat, pas cu pas!

FECIOARĂ

Nici nu ai idee cate poti realiza daca te rupi de anturajul negativ care te inconjoara, ca atare primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa inveti sa inchizi poarte musafirilor nepoftiti. Daca nu incepi sa faci curat in jurul tau, vei tot cara dupa tine niste prieteni care te vor impovara cu problemele lor. Vor gasi in tine un umar numai bun de plans si o ureche disponibila de ascultat si isi vor desarta tot balastul asupra ta, dar tu nu ai nevoie de asta. Fa tu o magie, ceva, ca sa iesi repede de sub influenta lor altfel iti strici singur toata ziua. Evadeaza!

BALANȚĂ

Abordezi o atitudine care nu ti se potriveste si care nu lasa o impresie prea buna despre tine. Esti cam cinic, dar folosesti ironia cu tenta malitioasa, de parca ai vrea sa dai cuiva peste nas sau sa te razbuni pe cineva care ti-a creat unele probleme. Nu folosi aceeasi arma ca si inamicii tai, pentru ca nu asa ii vei convinge ca tu le esti superior. Mergi pe calea corecta, fii cinstit cu oricine, evita orice gest prin care altul ar putea avea ceva de suferit si pana la urma corectitudinea va invinge. Ispita de a face un gest incorect nu va ramane netaxata, ca atare mai bine eviti asemenea greseli. Nu sunt genul tau si te vei simti tot tu ciudat ca ai apelat la gesturi neadecvate caracterului tau curat.

SCORPION

Asculta sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoana care se ocupa de frumusetea sau sanatatea corpului. Mergi la cosmetica, la sala de fitness, la spa, sau daca e nevoie, la un medic, pentru ca informatiile pe care le vei primi au darul de a te face sa te simti mult mai bine. Te apleci cu mai multa grija asupra organismului tau si ii acorzi atentie sporita, descoperind cat de rar iti oferi asemenea momente de rasfat sau iubire. Iubeste-ti mai mult corpul, el e casa in care traiesti si trebuie sa fie in deplina ordine si curatenie, ca atare informeaza-te pe toate caile cum sa-ti faci aceasta casa mai frumoasa si mai luminoasa. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tau de viata vor aduce sanatate si confort interior.

SĂGETATOR

Nu te grabi sa pornesti intr-o directie noua fara o analiza obiectiva a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun sa stai si sa chibzuiesti profund asupra sensului de mers, pentru ca rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul in care iei startul. Daca ai la purtator elan, energie pozitiva, entuziasm si incredere in scopul pe care vrei sa-l atingi, ritmul de evolutie va fi unul bun, de aceea trebuie sa incepi doar in momentul in care simti ca toate sunt la cote maxime.

CAPRICORN

Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant adresat tie. Coboara stacheta pretentiilor tale de la ceilalti, pentru ca azi te vei bucura de un sprijin sincer si eficient sosit in cel mai obisnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de castigat daca vei sti sa beneficiezi de sustinerea prietenilor bucurandu-te de simpla lor prezenta. O informatie aparent minora, care soseste azi de la ei, are pentru tine conotatii speciale.

VĂRSĂTOR

Esti intr-un moment de rascruce in plan personal, cand simti ca ar trebui sa faci o schimbare majora de directie, dar ti-e putin frica. Lasi in urma o stare de lucruri care nu-ti mai ofera nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, in timp ce noua cale ofera perspective minunate, care iti rasfata sufletul. Nici nu e greu sa alegi, de vreme ce te indrepti acum spre ceva mult mai frumos si mai bun, deci nu te teme sa pui punct ca s-o iei in alta directie. Sunt momente in viata cand trebuie sa-ti urmezi pasiunea sau iubirea, sa faci lucrurile asa cum te indeamna inima, si intr-un astfel de punct esti si tu acum.

PEȘTI

Profita de ragazul care ti se ofera azi, chiar daca, pe moment, esti tentat sa te enervezi si sa privesti totul in negru, ca pe un blocaj. O pauza in planurile tale sau in miezul unor evenimente foarte dinamice nu e chiar un lucru rau, pentru ca te ajuta sa te retragi din agitatia inconjuratoare si sa arunci o privire inapoi. Avand acest moment de respiro, poti descoperi la timp ca ai scapat ceva din vedere si ai putea lua masuri imediat. Maine ar putea fi deja prea tarziu sa mai repari ceva, dar acum, detasat de tot ce te impingea de la spate, ai putea interveni salvator.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1631
Populația:
3964 locuitori

Şuri este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Șuri și Șurii Noi. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3964 de oameni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Drochia și la 189 km de Chișinău. Satul Șuri a fost menționat documentar în anul 1631.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.