01 january 2015, 11:25 Kaleidoscope views 9984
Ce conţine cel mai scump coş cadou de Crăciun din lume, care costă 108.000 de euro
Photo: adevarul.ro
01 january 2015, 11:25 Kaleidoscope views 9984

Ce conţine cel mai scump coş cadou de Crăciun din lume, care costă 108.000 de euro

Cele mai rafinate mâncăruri şi băuturi din lume, precum caviarul alb sau şampania servită la nunta Prinţesei Diana cu Charles, au fost adunate într-un coş exclusivist de Sărbători, în valoare de 108.000 de euro.

Cel mai scump coş cu cadouri pentru Crăciun din lume costă 108.000 de euro şi a fost scos recent la vânzare pe site-ul VeryFirstTo.com, care comercializează produse şi servicii exclusiviste.

El conţine alimente şi băuturi de lux care satisfac cele mai sofisticate gusturi. Printre cadourile pentru cei cu dare de mână se numără cutii de foie gras de gâscă şi de raţă, trufe negre şi albe mai scumpe decât aurul, somon afumat, o budincă de Crăciun în valoare de 40 de euro, un pachet de 250 de grame de unt de trufe albe şi ciocolată fină.

Demnă de menţionat este cutia de ciocolată Roberto Cavalli cu Gianduja şi lămâie, care costă 64 de euro. Caviarul alb (foto), un tip de icre albe care ajunge la 65.000 de euro kilogramu, este încă unul dintre produsele exclusiviste din coş. Culoarea caviarului este dată de o deficienţă genetică a sturionilor, iar gustul lui este deosebit.

Un alt produs valoros din acest coş festiv este Joselito Gran Reserva, un tip de jambon spaniol considerat produs de lux. Cel mai ieftin produs este un borcan de condimente pe bază de ceapă, care costă doar 5 euro.

Coşul-cadou de Crăciun stă foarte bine şi la capitolul băuturi. Cea mai scumpă dintre ele este o sticlă de şampanie Moet&Chandon Dom Perignon din 1961, în valoare de 9.000 de euro, declarată în trecut şampania oficială de la nunta Prinţesei Diana şi a Prinţului Charles, din 1981. Un scotch de lux din 1964, The Glenlivet, care costă „doar" 23.000 de euro şi un coniac Jules Robin vechi de 200 de ani în valoare de peste 38.000 de euro se numără, de asemenea, printre băuturile rafinate din coşul-cadou. Un ceai alb rar, Yin Zhen, şi o ciocolată caldă rafinată se numără printre băuturile nealcoolice din acest coş.

Câteva accesorii completează cadoul de lux. Două pahare de şampanie marca Versace în valoare de peste 700 de euro, un desfăcător de sticle din sidef care costă 340 de euro, o farfurie (63 de euro) şi două linguriţe pentru caviar (37 de euro) realizate din acelaşi material sunt menite să adauge valoare cadoului de Sărbători.

„Aceasta este un coş cu adevărat remarcabil remarcabil, care le pune în umbră pe toate celelalte create până acum. El satisface gusturile cele mai sofisticate şi conţine tot ce are gastronomia mai bun de oferit", a declarat Marcel Knobil, fondatorul platformei web. Acesta a precizat că, pentru fiecare coş vândut, va dona 1.000 de euro unei organizaţii caritabile.

Source: adevarul.ro

Keywords:

sarbatoare , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1673
Populația:
10465 locuitori

Glodeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Glodeni. Amplasat în nord-vestul republicii, în lunca Prutului, oraşul Glodeni este situat la o distanţă de 168 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 10465 de locuitori. Prima menţiune documentară a satului Glodeni dateză din anul 1673.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.