![]() |
Photo: adevarul.ro |
Ce conţine cel mai scump coş cadou de Crăciun din lume, care costă 108.000 de euro
Cele mai rafinate mâncăruri şi băuturi din lume, precum caviarul alb sau şampania servită la nunta Prinţesei Diana cu Charles, au fost adunate într-un coş exclusivist de Sărbători, în valoare de 108.000 de euro.
Cel mai scump coş cu cadouri pentru Crăciun din lume costă 108.000 de euro şi a fost scos recent la vânzare pe site-ul VeryFirstTo.com, care comercializează produse şi servicii exclusiviste.
El conţine alimente şi băuturi de lux care satisfac cele mai sofisticate gusturi. Printre cadourile pentru cei cu dare de mână se numără cutii de foie gras de gâscă şi de raţă, trufe negre şi albe mai scumpe decât aurul, somon afumat, o budincă de Crăciun în valoare de 40 de euro, un pachet de 250 de grame de unt de trufe albe şi ciocolată fină.
Demnă de menţionat este cutia de ciocolată Roberto Cavalli cu Gianduja şi lămâie, care costă 64 de euro. Caviarul alb (foto), un tip de icre albe care ajunge la 65.000 de euro kilogramu, este încă unul dintre produsele exclusiviste din coş. Culoarea caviarului este dată de o deficienţă genetică a sturionilor, iar gustul lui este deosebit.
Un alt produs valoros din acest coş festiv este Joselito Gran Reserva, un tip de jambon spaniol considerat produs de lux. Cel mai ieftin produs este un borcan de condimente pe bază de ceapă, care costă doar 5 euro.
Coşul-cadou de Crăciun stă foarte bine şi la capitolul băuturi. Cea mai scumpă dintre ele este o sticlă de şampanie Moet&Chandon Dom Perignon din 1961, în valoare de 9.000 de euro, declarată în trecut şampania oficială de la nunta Prinţesei Diana şi a Prinţului Charles, din 1981. Un scotch de lux din 1964, The Glenlivet, care costă „doar" 23.000 de euro şi un coniac Jules Robin vechi de 200 de ani în valoare de peste 38.000 de euro se numără, de asemenea, printre băuturile rafinate din coşul-cadou. Un ceai alb rar, Yin Zhen, şi o ciocolată caldă rafinată se numără printre băuturile nealcoolice din acest coş.
Câteva accesorii completează cadoul de lux. Două pahare de şampanie marca Versace în valoare de peste 700 de euro, un desfăcător de sticle din sidef care costă 340 de euro, o farfurie (63 de euro) şi două linguriţe pentru caviar (37 de euro) realizate din acelaşi material sunt menite să adauge valoare cadoului de Sărbători.
„Aceasta este un coş cu adevărat remarcabil remarcabil, care le pune în umbră pe toate celelalte create până acum. El satisface gusturile cele mai sofisticate şi conţine tot ce are gastronomia mai bun de oferit", a declarat Marcel Knobil, fondatorul platformei web. Acesta a precizat că, pentru fiecare coş vândut, va dona 1.000 de euro unei organizaţii caritabile.
Source:
Как Попшой комментирует информацию о намерении властей ввести визы для граждан России
Компания DAAC Hermes получила Сертификат доверия как самый честный налогоплательщик ©
Депутаты Парламента Республики Молдова в гостях у Viorica Cosmetic: Нам есть чем гордиться ©
Китай введет безвизовый режим для граждан ряда стран
АГУ предоставляет новый вид услуг гражданам Молдовы в Израиле и России
МИД Молдовы дал разъяснения по поводу заблокированных в Греции молдавских граждан
- Три кита знаменитой на весь мир системы педагога Антона Макаренко
- Мудрая притча о школе и воспитании
- Звуковой геноцид населения! Зачем в 1953 году поменяли частоту музыки?
- Бездомные куры на Гавайях: экологический феномен и его последствия +(Видео)
- Черный список продуктов, категорически не подходящих для завтрака
- Чувствуете постоянную усталость и слабость? Виноват дефицит этого минерала!
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1748
- Populația:
- 762 locuitori
Constantinovca este un sat din cadrul comunei Pervomaisc, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Căușeni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 762 de oameni. Satul Constantinovca a fost menționat documentar în anul 1748.
Comments
(0)