Go to section: Music
30 july 2013, 14:55 Music views 7977
30 july 2013, 14:55 Music views 7977

Interpreţii moldoveni vor participa la festivalul ”Romanian Top Hits”


 Foto: trm.md

Cei mai cunoscuţi artişti din România şi Republica Moldova îşi vor da întâlnire la Bacău, la cea de-a şaptea ediţie a festivalului muzical ”Romanian Top Hits”. Evenimentul va avea loc la 2 şi 3 august, iar publicul, prezent la festival, va putea aprecia prestaţia şi a celor trei artişti nominalizaţi din Republica Moldova, informează evz.ro.

Potrivit publicaţiei, anul acesta la ”Romanian Top Hits” vor fi 14 categorii de nominalizare și 70 de nominalizări. În cadrul evenimentului va fi desemnată cea mai bună piesă muzicală a anului. Şlagărul anului poate fi votat de orice român cu vârste cuprinse între 13 şi 60 de ani.

Organizatorul acestui eveniment, Dan Leonte, a declarat că show-ul de anul acesta va întrece în spectaculozitate ediţiile precedente. „Vom avea o scenă şi o prezentare unică în acest an, demnă de importanţa evenimentului. Cei  mai buni artişti vor cânta, spre exemplu, la o staţie de amplificare de 300 de kilowaţi”, a dezvăluit el.

Promotorul ediției din acest an a mai declarat că sunt aşteptaţi, pe lângă spectatori din România și fani ai muzicii din Europa, spectatori din Belgia şi Italia.

Producătorul evenimentului a fost cel care i-a adus pe scena românească pe cei mai cunoscuţi artişti din Republica Moldova precum trupele O-Zone, Zdob şi Zdub sau interpretul Pavel Stratan.

Potrivit bacau.net, municipalitatea locală a pregătit un buget consistent pentru organizarea festivalului. Consilierii locali au aprobat un buget de 450.000 de Roni pentru ”Romanian Top Hits” 2013.

 

Sursa: trm.md

Keywords:

Festival , muzica , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1428 locuitori

Şendreni este un sat din cadrul comunei Vărzăreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1428 de oameni. Satul Şendreni a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.