Go to section: Music
19 january 2020, 12:30 Music views 3505
Cezara: Rockul este viața mea! (Foto, Video, Audio)
19 january 2020, 12:30 Music views 3505

Cezara: Rockul este viața mea! (Foto, Video, Audio)

La emisiunea „Istoria rockului moldovenesc" a participat celebra interpretă moldoveană Cezara care în anii 2000 a obținut faima reginei rockului moldovenesc datorită vocii sale puternice, unei carisme deosebite și aspectului de divă rock adevărată.

În cadrul interviului Cezara a povestit despre copilăria sa, a dezvăluit misterul numelui său, și-a împărtășit memoriile despre începutul carierei sale muzicale, crearea trupei rock Cezara și motivul din care colectivul a încetat să mai existe.

Interpreta și-a mai împărtășit gîndurile referitor la actuala stare a lucrurilor în rock-n-roll-ul moldovenesc, exprimîndu-și regretul în legătură cu faptul că astăzi formațiile rock din Moldova pur și simplu nu au ascultători, că nu există oameni care ar putea aprecia la justa valoare această muzică și munca muzicienilor rock.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

interviu , muzica , rock

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
385 locuitori

Zăzulenii Noi este un sat din cadrul comunei Agronomovca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 385 de oameni. Satul Zăzulenii Noi a fost menționat documentar în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.