Go to section: Music
26 january 2017, 17:15 Music views 6154
Nicoleta Nucă își surprinde fanii (Video)
26 january 2017, 17:15 Music views 6154

Nicoleta Nucă își surprinde fanii (Video)

Interpreta Nicoleta Nucă își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Tot în această zi, artista a lansat o nouă piesă, însoțită și de un videoclip.

Piesa lansată în ziua cînd Nicoleta a împlinit 23 de ani se numește „Cînd pleci". Acum cîteva luni melodia a fost lansată în versiunea demo, la un post de radio din România. Imaginile video sînt semnate de băieții care filmează videoclipurile formației Carla's Dreams, în frunte cu regizorul Roman Burlaca.

Și noua producție, de altfel, este semnată de Carla's Dreams. Ei au fost cei care au scris textul și muzica, împreună cu Alexandru Cotoi, Sebastian Alexandru Barac și Marcel Botezan. Videoclipul deja a reușit să adune aproximativ 2000 de vizualizări și zeci de comentarii.

În unul dintre comentarii Nicoleta Nucă este întrebată dacă va participa în acest an la concursul de muzică „Eurovision", la care artista a răspuns: „Nu. Nu cred că participarea la «Eurovision» intră în planurile mele, dar cine știe?!"

Source: noi.md

Keywords:

surpriza , videoclip , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1866
Populația:
30 locuitori

Marian este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Marian alcătuia 30 de oameni în anul 2008. Satul Marian a fost menționat documentar în anul 1866.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.