Go to section: Music
20 april 2016, 11:15 Music views 9585
Duet de excepție: Natalia Barbu și Marina Voica (Video)
20 april 2016, 11:15 Music views 9585

Duet de excepție: Natalia Barbu și Marina Voica (Video)

Cu siguranță vă amintiți celebra melodie „Și afară plouă, plouă", interpretată de vedeta cu rădăcini rusești, stabilită la București, Marina Voica. Recent, artista a dat o nouă viață melodiei, alături de Natalia Barbu, în proiectul televiziunii Antena 1, „Românii au Artiști".

Cele două voci au creat o splendidă simbioză de voci a melodiei care trezește multe amintiri, iar faptul că regizorii i-au oferit o notă retro imaginii, nu face decât să sporească efectul de amintire al frumosului duet.

În același proiect, Natalia Barbu înterpretează, alături de nume mari ale muzicii românești, dar și împreună cu o altă basarabeancă – soprana Iana Novac, celebra piesă „Deschideți poarta soarelui"

Source: ea.md

Keywords:

muzica , show , duet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
395 locuitori

Grozniţa este un sat din cadrul comunei Mihăileni, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 27 km de orașul Briceni, la 38 km de stația de cale ferată Ocnița și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 395 locuitori. Prima mențiune documentară a satului Groznița datează din anul 1832.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.