27 may 2019, 16:10 Celebrities views 2293
Pasha Parfeni, despre iubire, carieră și viitori copii (Video)
27 may 2019, 16:10 Celebrities views 2293

Pasha Parfeni, despre iubire, carieră și viitori copii (Video)

Pasha Parfeni este un artist complex care și-a clădit cariera cărămidă cu cărămidă și a reușit să cucerească inimile nu doar a celor de acasă.

De cînd se ține minte s-a visat mereu pe scenă, provenind dintr-o familie de muzicieni, iar acum fără muzică nu poate trăi, respirind și divinizînd doar muzica.

Datorită părinților, Pasha de mic copil a fost înconjurat de muzică. Mama a fost profesoară de pian la Școala de muzică din Orhei, tatăl - interpret și chitarist. La 7 ani este deja elev la școala muzicală din Orhei, specialitatea pian. În 2002 depune actele la colegiul de muzică din Tiraspol, secția jazz, unde face cunoștință cu cel care ulterior o să-i devină coleg de trupă și prieten bun, saxofonistul Serghei Stepanov.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
1411 locuitori

Crasnogorca este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Grigoriopol și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnogorca alcătuia 1411 oameni în anul 2005. Satul Crasnogorca a fost înființat în anul 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.