14 november 2017, 12:40 Celebrities views 5895
Sofia Rotaru, cîștigătoare a premiului „Gramofonul de Aur”
14 november 2017, 12:40 Celebrities views 5895

Sofia Rotaru, cîștigătoare a premiului „Gramofonul de Aur”

Pe scena Palatului din Kremlin artiștilor ruși li s-au înmînat statuetele „Gramofonul de Aur".

Duminică, pe scena Palatului din Kremlin, a avut loc ceremonia înmînării premiului muzical „Gramofonul de Aur". Printre cei care s-au învrednicit de acest premiu sînt Svetlana Loboda, Vera Brejneva, Maks Barskih și alți interpreți.

Transmisiunea în direct a ceremoniei de înmînare a premiilor, moderată de prezentatorii Ivan Urgant și Serghei Svetlakov, a fost difuzată pe site-ul premiului.
Primul căruia i s-a înmînat „Gramofonul de Aur" a fost formația „Bi-2", care a interpretat piesa „Compromis". Au urmat Polina Gagarina care s-a învrednicit de premiu pentru compoziția „Драмы больше нет" („Drama a luat sfârșit") și interpretul Maks Barskih pentru „Туманы" („Ceața").

Printre cîștigătorii permanenți se numără Grigori Leps, pentru hitul „Что ж ты натворила" („Ce-ai făcut?"); Stas Mihailov pentru melodia „Ты всё" („Tu ești totul"), precum și Sofia Rotaru, care a interpretat compoziția „На семи ветрах" („În cele șapte vînturi"), dar și Filip Kirkorov, care s-a învrednicit de acest premiu pentru a 22-a oară.
Apropo, premiul i-a fost înmânat Sofiei Rotaru de către reprezentantul oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova, fapt despre care interpreta a scris pe pagina sa de Facebook, unde a plasat și o fotografie.

Premiul „Gramofonul de Aur" a fost instituit de „Russkoe Radio" cu 22 de ani în urmă. În acest răstimp au beneficiat de această distincție peste 500 de interpreți ruși.

Source: sputnik.md

Keywords:

Sofia Rotaru , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
627 locuitori

Grebleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grebleşti și Mărtineşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 627 de oameni. Satul Greblești a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.