22 february 2016, 10:41 Celebrities views 15016
Anastasia Lazariuc, afișează o nouă tunsoare! (Foto)
22 february 2016, 10:41 Celebrities views 15016

Anastasia Lazariuc, afișează o nouă tunsoare! (Foto)

Are un stil unic pe care îl păstrează de zeci de ani, încă d ela lansarea sa în scena mare, Părul lung, fie brunet, fie blond, cum a devenit mai târziu era cartea de vizită a Anastasiei Lazariuc. Ieri artista a apărut în premieră în cadrul unui concert la Palatul Național cu părunt tuns până la umeri. Vezi cât de bine i se potrivește noua tunsoare.

Ieri seara, 19 februarie, în cadrul concertului aniversar al televiziunii muzicale Busuioc TV, desfășurat la Palatul Național din Chișinău, înterpreta Anastasia Lazariuc a susținut un recital cu cele mai frumoase melodii ale sale. Artista a ieșit pe scenă cu o tunsoare nouă, purtând părul până la umeri și coafat în stil tineresc.

Trebuie să recunoaștem că noua tunsoare o prinde pe artistă de minune, arată înstr-un stil tineresc și foarte fresh. Spre comparație, vedeți ce tunsoare purta în ultimii ani Anastasia Lazariuc, coafură pe care nu a dorit să o abandoneze, fiind cumva cartea ei de vizită.

Cum vă pare noua imagine?

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.