02 june 2016, 14:23 Celebrities views 14848
Valentina Nafornița și Mihail Dogotari, oaspeți aleși la aniversarul Vienna Opera Ball
02 june 2016, 14:23 Celebrities views 14848

Valentina Nafornița și Mihail Dogotari, oaspeți aleși la aniversarul Vienna Opera Ball

Valentina Nafornița și Mihai Dogotari poartă două nume cu adevărat sonore la Opera de de Stat din Viena, de aceea ar fi fost imposibil să nu fie invitați la a 60-a ediție a Vienna Opera Ball, care a adunat personalități marcante din întreaga lume. Soprana a ales să poarte, cu această ocazie, o ținută elegantă, creată de un brand nemțesc.

Anualul eveniment Vienna Opera Ball și cel mai important bal din an adună în fiecare an celebrități din lumea artei și elita societății, însă ediția aniversară din acest an a fost o ocazie și mai specială! Balul vienez a fost deschis de valsul elegant al celor 186 de debutante și partenerii lor, care au încercat să amintească de începuturile secolului al XX-lea în Europa.

La deschidere s-a făcut remarcat și tenorul spaniol Plácido Domingo, care a interpretat un duet cu soprana rusă Olga Peretyatko.

Printre oaspeții aleși ai balului s-au numărat actriţa americană Brooke Shields, soprana română Angela Gheorghiu, actriţa Pamela Anderson ș.a.

Valentina Nafornița și Mihai Dogotari au fost alte două prezențe notorii din seara balului. Și dacă baritonul a optat pentru un costum clasic, cu papion alb, soprana basarabeană a ales pentru seara balului o rochie lungă, semnată de brandul Escada și un set de bijuterii marca Wagner Jewelers. Artiștii s-au declarat încântați de splendoarea balului vienez!

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
2050 locuitori

Cuconeştii Noi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Cuconeştii Noi şi Cuconeştii Vechi. Satul este amplasat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ, la 33 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constitue 2050 locuitori. Satul Cuconeştii Noi a fost întemeiat în anul 1870. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.