06 februarie 2016, 14:23 Personalități views 15054
Valentina Nafornița și Mihail Dogotari, oaspeți aleși la aniversarul Vienna Opera Ball
06 februarie 2016, 14:23 Personalități views 15054

Valentina Nafornița și Mihail Dogotari, oaspeți aleși la aniversarul Vienna Opera Ball

Valentina Nafornița și Mihai Dogotari poartă două nume cu adevărat sonore la Opera de de Stat din Viena, de aceea ar fi fost imposibil să nu fie invitați la a 60-a ediție a Vienna Opera Ball, care a adunat personalități marcante din întreaga lume. Soprana a ales să poarte, cu această ocazie, o ținută elegantă, creată de un brand nemțesc.

Anualul eveniment Vienna Opera Ball și cel mai important bal din an adună în fiecare an celebrități din lumea artei și elita societății, însă ediția aniversară din acest an a fost o ocazie și mai specială! Balul vienez a fost deschis de valsul elegant al celor 186 de debutante și partenerii lor, care au încercat să amintească de începuturile secolului al XX-lea în Europa.

La deschidere s-a făcut remarcat și tenorul spaniol Plácido Domingo, care a interpretat un duet cu soprana rusă Olga Peretyatko.

Printre oaspeții aleși ai balului s-au numărat actriţa americană Brooke Shields, soprana română Angela Gheorghiu, actriţa Pamela Anderson ș.a.

Valentina Nafornița și Mihai Dogotari au fost alte două prezențe notorii din seara balului. Și dacă baritonul a optat pentru un costum clasic, cu papion alb, soprana basarabeană a ales pentru seara balului o rochie lungă, semnată de brandul Escada și un set de bijuterii marca Wagner Jewelers. Artiștii s-au declarat încântați de splendoarea balului vienez!

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Valentina Nafornita , Viena

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
13 locuitori

Podul Lung este un sat din comuna Sipoteni, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 13 oameni. Satul Podul Lung a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.