27 february 2022, 14:00 Moldovan reality views 3627
Declarație: Moldova este un stat neutru și va continua să acționeze prin prisma acestui principiu
27 february 2022, 14:00 Moldovan reality views 3627

Declarație: Moldova este un stat neutru și va continua să acționeze prin prisma acestui principiu

Potrivit autorităților în mediul online circulă informații precum că Republica Moldova ar urma să se implice militar în Ucraina. În acest context, reprezentanții guvernării au venit cu unele declarații și spun că aceste informații sînt false.

Potrivit canalului de telegram Prima Sursă, Republica Moldova este un stat neutru și va continua să acționeze prin prisma acestui principiu constituțional. Țara noastră nu este implicată în niciun fel în conflictul militar din Ucraina. Autoritățile iau toate măsurile pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor noștri să nu fie afectate de evoluțiile din regiune.

Autoritățile îndemană cetățenii să se informeze doar din surse oficiale și să nu distribuie informații neverificate, ce pot cauza panică în societate. Trebuie să rămânem vigilenți și calmi.

Source: noi.md

Keywords:

Ucraina , Moldova , Neutralitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
50 locuitori

Lîsaia Gora este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Lîsaia Gora alcătuia 50 de oameni în anul 2012. Satul Lîsaia Gora a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.