01 april 2022, 16:00 Moldovan reality views 1662
ANRE anunță noi prețuri la benzină și motorină
01 april 2022, 16:00 Moldovan reality views 1662

ANRE anunță noi prețuri la benzină și motorină

2022 aduce noi scumpiri pentru un litru de benzină și motorină. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat prețul maxim de referință, valabil pentru mîine, 5 ianuarie.

Astfel, pentru ziua de mîine, benzina și motorina se vor scumpi cu încă 13 bani pentru un litru, ceea ce înseamnă că un litru de benzină A 95 va costa 21.43 lei, iar un litru de motorină va costa 17.86 lei, transmite regional.md.

Creșterea prețurilor la produsele petroliere în noul an se datorează în mare măsură faptului că, începînd cu 1 ianuarie 2022, s-au majorat cotele accizelor prevăzute de Codul Fiscal al Republicii Moldova.

În continuare, evoluțiile zilnice ale prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard vor fi influențate exclusiv de nivelul cotațiilor la bursele internaționale și ratele de schimb ale monedei naționale în raport cu dolarul SUA.

Source: regional.md

Keywords:

ANRE , combustibil , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.