05 august 2021, 15:00 Moldovan reality views 3422
Hotărît! Se permite accesul în cimitirele din Chișinău
05 august 2021, 15:00 Moldovan reality views 3422

Hotărît! Se permite accesul în cimitirele din Chișinău

După ședința Comisiei extraordinare pentru sănătate publică a municipiului Chișinău, s-a decis permiterea accesului în cimitirele din municipiul Chișinău, începînd cu ziua de mîine, 9 mai.

Oamenii vor avea acces în cimitire pînă la ora 17:00. Un anunț în acest sens, a fost făcut astăzi, de primarul general, Ion Ceban.

„Se permite, începînd cu ziua de mîine accesul în toate cimitirele din municipiu, pînă la ora 17:00, cu portul obligatoriu al măștilor de protecție, cu evitarea aglomerațiilor, păstrarea distanței fizice și interzicerea consumului de produse alimentare sau băuturilor alcoolice.

(Nu va fi pus la dispoziție transport public suplimentar la cel care circulă obișnuit).

Solicităm suportul Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General de Carabineri pentru controlul regulilor de sănătate publică și de prevenire a răspîndirii infecției de tip nou COVID-19 pe teritoriul municipiului Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

Source: noi.md

Keywords:

cimitir , restrictie , Pandemie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.