13 april 2020, 11:30 Moldovan reality views 3010
Mai mulți preoți s-au ales cu amenzi după Duminica Floriilor
13 april 2020, 11:30 Moldovan reality views 3010

Mai mulți preoți s-au ales cu amenzi după Duminica Floriilor

Mai mulți preoți au încălcat restricțiile impuse de autorități și au decis să oficieze slujbe religioase de Duminica Floriilor.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de către angajații MAI, în 5 biserici slujbele au fost realizate cu încălcări, motiv pentru care au fost inițiate 5 procese contravenționale, transmite știri.md.

Despre acest lucru a informat șeful IGP, Vadim Cojocaru, în cadrul ședinței Centrului Unic de Comandă a stării de urgență.

De asemenea, acesta a informat despre implicarea a 6.733 de angajați ai MAI și a 180 de militari în procesele de administrare a situației epidemiologice.

În cele din urmă, militarii și oamenii legii au verificat 1.386 de biserici, în 591 au avut loc slujbe divine.

Source: stiri.md

Keywords:

preot

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
29 locuitori

Iachimeni este un sat din raionul Edineţ, în componenţa comunei Constantinovca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 în satul Iachimeni trăiau 29 de locuitori. Localitatea se află la o distanţă de 22 km de oraşul Edineţ și la 224 km de oraşul Chișinău. Satul Iachimeni a fost  întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.