17 february 2020, 15:43 Moldovan reality views 4234
Fiara a sosit? Cum demnitarii UE încercă să le ia moldovenilor libertatea
17 february 2020, 15:43 Moldovan reality views 4234

Fiara a sosit? Cum demnitarii UE încercă să le ia moldovenilor libertatea

"Cei care-s gata să schimbe libertatea pe securitate, nu merită nici libertatea, nici securitatea"

Benjamin Franklin

În Sfînta Scriptură este o carte care încheie Evanghelia și se numește "Revelația sfîntului Ioann Evanghelistul". Această carte mai este cunoscută ca "Apocalipsa". Iată ce scria Sf. Ioann cu 1900 de ani în urmă în capitolul 13 al acestei cărți:

15 Și i-a fost dat să-și pună spiritul în chipul fiarei, pentru ca chipul fiarei să vorbească și să acționeze așa, pentru ca oricine nu se va închina chipului fiarei să fie ucis.

16 Și el va face ceea ce va face tuturor, mari și mici, bogați și săraci, liberi și robi un semn va fi pus pe mîna lor dreaptă sau pe fruntea lor,

17 Și nimănui nu-i va fi dat nici să cumpere, nici să vîndă, numai celui care are acest semn sau numele fiarei, sau numărul numelui ei.

18 Aici e înțelepciunea. Cine are minte, ține cont de numărul fiarei, căci este un număr uman; numărul lui este șase sute șaizeci și șase.

În Parlamentul RM a ajuns proiectul de Lege "Privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și procedura de aplicare a sancțiunilor", în conformitate cu care se preconizează reducerea bruscă a posibilităților de plată în numerar de către persoanele fizice și juridice. Pentru încălcarea regulilor impuse de această lege, persoana fizică ar putea fi amendată cu o sumă de pînă la 5,0 mln. lei, iar cea juridică – pînă la 5,0 mln. euro. Cum va decide demnitarul cu controlul. Și una, și a doua înseamnă moartea fizică a respectivilor subiecți, iar cei care vor decide viața și moartea lor vor fi colaboratorii Serviciului pentru prevenirea și combaterea spălării banilor, cu salariul de 15,0 mii lei. Experții consultați de site-ul www.noi.md cred că, cum se vede, este vorba despre penultimul pas spre interzicerea totală, pe parcursul a cîțiva ani, a banilor în numerar.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

UE , libertate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
4525 locuitori

Gaidar este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Gaidar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4525 de oameni. Satul Gaidar a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.