20 june 2019, 16:05 Moldovan reality views 2423
Năstase anunţă traseul lui Plahotniuc (Video)
20 june 2019, 16:05 Moldovan reality views 2423

Năstase anunţă traseul lui Plahotniuc (Video)

Ministrul de Interne Andrei Năstase a oferit detalii despre modul în care liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a părăsit țara.

„A părăsit Republica Moldova pe data de 14 iunie, cu un automobil de marcă Mercedes, prin „Transnistria", a ajuns în Ucraina, în unul dintre orașele din Ucraina, a luat un avion, pînă într-un alt oraș din Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra", a spus Andrei Năstase.

Năstase spune că Plahotniuc și-a comandat în prealabil un avion privat, care l-a așteptat pe Aeroportul din Chișinău: „Dar probabil din frica că ar putea să fie oprit, obstrucționat, nu știu de ce ar avea el frică, a renunțat la acea cursă charter și a plecat prin Ucraina", a mai comentat ministrul de interne.

În același timp, Andrei Năstase afirmă că nu are deocamdată informații precise despre Ilan Șor, dacă a părăsit acesta țara și eventual, în ce mod a făcut-o.

Ieri, Andrian Candu, vicepreședintele PDM, recent întors de la Londra, a spus că s-a întîlnit cu Vlad Plahotniuc în Europa, dar a evitat să zică în ce țară se află acum liderul PDM.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
340 locuitori

Ialpug este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Cimișlia și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 340 de oameni. Satul Ialpug a fost menționat documentar în anul 1815.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.