14 june 2019, 11:15 Moldovan reality views 5120
Preot, despre protestatari: Un șir de lenoși stau trîntiți pentru 500 de lei
14 june 2019, 11:15 Moldovan reality views 5120

Preot, despre protestatari: Un șir de lenoși stau trîntiți pentru 500 de lei

Preotul de la Biserica „Sfînta Cuvioasa Paraschiva” din orașul Călărași a rămas șocat de așa-zisele proteste, care au loc în fața mai multor instituții de stat.

Trecînd pe lîngă Curtea Constituțională, clericul spune că a văzut mai multe fețe cunoscute care i-au mărturist faptul că li s-a promis cîte 500 de lei pentru două zile de „leneveală” în aceste locuri.

„S-au mai rușinat, dar îmi zic că le-au promis cîte 500 de lei, dar cu condiția că îi vor primi doar după două zile de „protest” ...Mergînd mai sus, m-am îngrozit ce priveliște am văzut: mîncare stricată, trîntită pe sub copaci, un miros insuportabil de la veceurile mobile...Doamne, ce haos a ajuns în lume? Unde le e credința acestor oameni? L-au pierdut pe Dumnezeu...”, scrie Dumitru Rusu pe pagina sa de Facebook.

 

Source: unimedia.info

Keywords:

preot , protest

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.