28 may 2019, 14:20 Moldovan reality views 12033
Jizdan spune cum se simte Plahotniuc
28 may 2019, 14:20 Moldovan reality views 12033

Jizdan spune cum se simte Plahotniuc

Liderul Partidului Democrat nu are nicio problemă de sănătate. Cel puțin asta a declarat Ministrul Afacerilor Interne, democratul Alexandru Jizdan, în cadrul emisiunii „Important" de la TVC 21.

Oficialul a dat asigurări că zvonurile care au apărut în presă precum că Plahotniuc ar fi bolnav sînt niște dorințe ale oponenților, transmite Agora.md.

„Asta își doresc oponenții. Ca liderul partidului să fie bolnav. Ne-am întîlnit săptămîna trecută, era într-o stare fizică foarte bună și cu o dispoziție bună. Totul e ok", a spus Alexandru Jizdan.

Săptămîna trecută în presă au apărut informații precum că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral și ar fi fost internat într-un spital peste hotarele Republicii Moldova.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, purtătorul de cuvînt a Partidului Democrat, Vitalie Gamurari a scris că informațiile ar fi false.

Source: agora.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
549 locuitori

Regina Maria este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lugovoe și Regina Maria. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 549 de oameni. Satul Regina Maria a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.