26 february 2018, 16:50 Moldovan reality views 10505
CEC a lansat un spot despre alegerile parlamentare (Video)
26 february 2018, 16:50 Moldovan reality views 10505

CEC a lansat un spot despre alegerile parlamentare (Video)

Comisia Electorală Centrală (CEC) a lansat un spot video motivațional în cadrul campaniei de informare și educație electorală organizată în contextul alegerilor parlamentare din acest an.

Prin această campanie, CEC își propune ca cetățenii cu drept de vot să fie cât mai bine informați despre drepturile lor electorale.

Spotul video transmite mesajul că alegerile libere și corecte depind de fiecare din noi și prin urmare trebuie cu toții să fim responsabili și să ne implicăm în procesele electorale.

Materialul video a fost realizat în cadrul Proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente" implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasadei Marii Britanii la Chișinău, prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și al Ambasadei Olandei prin Programul Matra.

Source: realitatea.md

Keywords:

alegeri , CEC , video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1224 locuitori

Vulcăneşti este un sat din cadrul comunei Cioreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1224 de locuitori. Satul Vulcănești a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.