16 march 2017, 12:30 Moldovan reality views 6041
Ministrul Grama suspendat din funcție
16 march 2017, 12:30 Moldovan reality views 6041

Ministrul Grama suspendat din funcție

Procurorii au emis astăzi ordonanță de punere sub învinuire a ministrului agriculturii, Eduard Grama pentru corupere pasivă.

Tot astăzi, procurorii urmează sa transmită Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului, in conformitate cu art. 200 din Codul de procedura penala. De asemenea, CNA informează că numitul a primit ieri îngrijiri medicale după ce a acuzat probleme de sănătate în timpul audierilor. Medicii au decis ca, avînd în vedere intervenția chirurgicala pe cord, pe care a suferit-o anterior, sînt necesare investigații suplimentare.

Astăzi, un consiliu, format din mai multi medici, a decis ca el sa rămînă sub supraveghere medicala într-o instituție specializata. Medicii urmează sa transmită procurorilor toate actele medicale care stau la baza acestei solicitari. 6

Keywords:

ministru , agricultura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
350 locuitori

Sărăţica Veche este un sat din cadrul comunei Tomaiul Nou, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Sărăţica Veche a fost menționat documentar în anul 1700.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.