31 october 2016, 15:50 Moldovan reality views 5948
Cine este favoritul fiecărui raion din țară (Infografica)
31 october 2016, 15:50 Moldovan reality views 5948

Cine este favoritul fiecărui raion din țară (Infografica)

Candidatul Igor Dodon se va întâlni în turul II cu candidata Maia Sandu!

Cel puțin asta spun rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale. În urma procesării a 97,6% din procesele verbale constatăm că centrul țării a votat în marea majoritate pentru Maia Sandu, iar în nord și în UTA Găgăuzia lider este socialistul Igor Dodon.

Potrivit datelor preliminare, în 25 de raioane ale țării, majoritatea cetățenilor au votat pentru liderul PSRM, Igor Dodon, la funcția de președinte al țării.

Pentru lidera PAS, Maia Sandu, a votat majoritatea cetățenilor din nouă raione (Chișinău, Ialoveni, Călărași, Criuleni, Orhei, Hîncești, Nisporeni, Strășeni, Telenești), potrivit rezultatelor parțiale pe fiecare raion.

Până în acest moment, în orașul Orhei, unde primar este Ilan Shor, pentru Maia Sandu au votat – 49,75%.

În orașul Fălești, localitatea de baștină a liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, majoritatea cetățenilor au votat pentru socialistul Igor Dodon – 56,96%, iar 26,68% au votat pentru Maia Sandu.

Source: www.noi.md

Keywords:

alegeri , raioane , candidat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1398 locuitori

Gîrbova este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Gîrbova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gîrbova este situat la o distanţă de 5 km de staţia de cale ferată Gîrbova, la 18 km de oraşul Ocniţa şi la 245 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1398 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gîrbova datează din anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.