24 may 2016, 15:00 Moldovan reality views 9747
În Moldova se produce prima combină de recoltat struguri
24 may 2016, 15:00 Moldovan reality views 9747

În Moldova se produce prima combină de recoltat struguri

În Moldova se pregătește lansarea primei combine de recoltare a strugurilor. Aceasta urmează a fi testată pe parcursul lunii septembrie și lansată în luna octombrie în cadrul expoziției Moldagroteh ce va avea loc în perioada 19.10.2016 - 22.10.2016 la Moldexpo.

Informații în acest sens au fost oferite de Botnaru Ghenadie, vicepreşedinte al Comitetului de conducere "DAAC-Hermes grup" S.A., responsabil de întreprinderile constructoare de maşini, sectorul agrar, comercializarea tehnicii agricole şi a pieselor de schimb pentru ea, în cadrul unei întîlniri cu membrii JCI.

Potrivit acestuia, compania se orientează nu doar pe livrarea acestora pe piața internă, dar și pe exportul uitilajelor, așa cum ele sunt produse doar în cîteva puncte ale lumii. Botnaru nu zis care va și fi prețul mașinii agricole.

Source: bani.md

Keywords:

struguri , recoltă , tehnica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
1416 locuitori

Morozeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Morozeni și Breanova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1416 oameni. Satul Morozeni a fost menționat documentar în anul 1518.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.