28 march 2016, 17:09 Moldovan reality views 5542
Stagiu de practică în Germania
28 march 2016, 17:09 Moldovan reality views 5542

Stagiu de practică în Germania

Programul "CrossCulture Praktika" oferă tinerilor profesionişti şi persoanelor care participă la activităţile de voluntariat din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Ucraina, Rusia stagii de practică în Germania.

În afară de formarea profesională şi de specialitate, participanţii la program pot obţine o imagine de ansamblu privind structurile sociale şi politice. Stagiile de practică sînt oferite în următoarele domenii de activitate: drepturile omului, migraţie & refugiaţi; cultura politică & participarea tinerilor; societatea bazată pe cunoaştere, dialogul intercultural, medierea & reconcilierea; arta & cultura; mass-media. Grupurile ţintă sînt tineri profesionişti şi persoanele care participă la activităţile de voluntariat din diverse domenii ale societăţii civile şi multiplicatori din organizaţii şi mass-media.

Durata stagiului de practică este de opt săptămîni. Stagiile de practică vor fi completate în Germania printr-un program cadru profesional, respectiv de specialitate, format, printre altele din ateliere de lucru, seminarii, conferinţe.

Condiţiile pentru a putea aplica la acest program sînt cunoştinţele bune de limbă engleză.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 17 aprilie 2016.

Source: www.chisinau.diplo.de

Keywords:

Germania , munca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.