21 december 2015, 17:27 Moldovan reality views 5346
Ion Sturza, candidatul desemnat la funcția de prim-ministru
21 december 2015, 17:27 Moldovan reality views 5346

Ion Sturza, candidatul desemnat la funcția de prim-ministru

Fostul premier, omul de afaceri Ion Sturza a fost desemnat de către șeful statului drept candidat la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut în urma discuțiilor dintre cei doi purtate astăzi la Reședința de Stat, notează NOI.md.

Șeful statului a declarat că deocamdată nu toate fracțiunile parlamentare și-au exprimat disponibilitatea de a-l susține pe Ion Sturza.

"Am semnat decretul cu privire la desemnarea lui Ion Sturza în calitate de candidat la funcția de premier. Am luat această decizie reieșind din experiențe lui în calitate de premier, dumnealui are viziuni care sînt aproape de viziunile noastre, cunoaște foarte bine problemele legate de economia țării, starea financiară, generală în societate. Sper că dumnealui va reuși să rezolve problemele cu care se confruntă astăzi societatea. Nu toate fracțiunile și-au expus disponibilitatea de a-l susține", a declarat Nicolae Timofti în urma discuțiilor cu Sturza.

Precizăm că Ion Sturza are la dispoziție 15 zile pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului de activitate și a întregii liste a guvernului.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
705 locuitori

Vozneseni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vozneseni, Troiţa și Troian. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 70 de km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 705 oameni. Satul Vozneseni a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.