15 october 2015, 10:28 Moldovan reality views 7190
Peste 200 litri de alcool, tăinuite într-un microbuz de pe ruta Chișinău - Zaporojie
15 october 2015, 10:28 Moldovan reality views 7190

Peste 200 litri de alcool, tăinuite într-un microbuz de pe ruta Chișinău - Zaporojie

Inspectorii vamali în conlucrare cu polițiștii de frontieră au anihilat o tentativă de trecere ilegală peste frontieră a peste 200 litri de alcool. Întreaga cantitate era ascunsă într-un microbuz ce se deplasa pe ruta Chișinău - Zaporojie.

În această dimineață, în punctul de trecere Palanca, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat la control un microbuz de model Mercedes, înmatriculat în R.Moldova. Mijlocul de transport era condus de un cetățean moldovean de 55 ani, originar din s. Ciorescu, mun. Chișinău.

Conform procedurilor de control, echipa mixtă a supus vehiculul controlului fizic amănunțit, în urma căruia a depistat un lot de băuturi alcoolice, 136 de recipiente, a câte 1,5 litri fiecare. Produsele alcoolice au fost dosite prin genți și camuflate în portbagajul autocarului.

La cele depistate, șoferul nu a putut oferi careva explicații și nici prezenta acte de proveniență pentru bunurile transportate ilegal.

Cazul este în continuare cercetat de către ofițerii Biroului Vamal Bender, iar microbuzul și-a continuat deplasarea, fiind autorizată trecerea frontierei de stat.

Keywords:

alcool , frontiera , microbuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1961
Populația:
19 locuitori

Teliţa Nouă este un sat din cadrul comunei Teliţa, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Anenii Noi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Teliţa Nouă a fost înființat în anul 1961.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.