09 august 2015, 11:45 Moldovan reality views 6654
Președintele Moldovei a refuzat să demisioneze
09 august 2015, 11:45 Moldovan reality views 6654

Președintele Moldovei a refuzat să demisioneze

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a refuzat să-și prezinte demisia, în pofida cererilor înaintate de protestatari. „Demisia președintelui nu este în interesul comunității, în interesul țării", a explicat șeful Aparatului președintelui, Ion Păduraru.

Acțiunile de protest din Chișinău au început la 6 septembrie, amintește „TASS". Manifestațiilesînt organizate de Platforma civică „Dreptate și Adevăr", care se pronunță pentru integrarea europeană. Guvernul la fel sepronunțăpentru integrarea în UE, însă are viziuni diferite cu Platfotma „DA" în ceea ce ține de procesul de integrare.

Printre altele, protestatarii au cerut demisia președintelui țării, a Guvernului și conducerii organelor de drept. De asemenea, manifestanții cer organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1903
Populația:
87 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 87 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1903.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.