25 june 2015, 15:06 Moldovan reality views 6118
Școala Britanică oferă studenților o instruire în domeniul limbii engleze la Londra, New York și Beijing
Photo: vk.com
25 june 2015, 15:06 Moldovan reality views 6118

Școala Britanică oferă studenților o instruire în domeniul limbii engleze la Londra, New York și Beijing

Școala Internațională Britanică oferă studenților o instruire remarcabilă în domeniul limbii engleze în Londra, New York și Beijing. Misiunea școlii este de a corespunde cerințelor diverse ale unei piețe care este mereu în continuă evoluție.

Școala Internațională Britanica este mereu în căutarea persoanelor fizice extrem de motivate și talentate care doresc să se alăture echipei sale și să-și pună cunoștințele lor în practică.

Oferirea posturilor va depinde de durata stagiului, disponibilitatea funcțiilor și nevoile companiei. Căutăm persoane motivate care posedă cunoștințe în Marketing, Business, Vînzări și Turism.

Această perioadă de practică este neplătită, dar stagiarii au posibilitatea de a participa gratuit zilnic la orele de Business și Engleza Generală cu profesori calificați CELTA. Printre avantaje sînt posibilitatea de a se alătura excursiilor și activităților școlii în întreaga Londră, precum și unui mediu de lucru internațional stimulativ.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul lor la is.supervisor@thebis.com sau/și hr.manager@thebis.com cu titlul: Tourism Department Intern, Creative+IT Department Intern sau Sales Department Intern.

Source: edu.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1388 locuitori

Jevreni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Jevreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Criuleni și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1388 de oameni. Satul Jevreni a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.