18 june 2015, 10:29 Moldovan reality views 10209
Ambasada Britanică caută participanți la Școala de Vară pentru tinerii lideri
Photo: facebook.com
18 june 2015, 10:29 Moldovan reality views 10209

Ambasada Britanică caută participanți la Școala de Vară pentru tinerii lideri

Programul școlii de vară este menit să ajute tinerii activi să-și dezvolte aptitudini și deprinderi de lider, cum ar fi: planificare strategică, gândire critică, discursul public, soluționarea problemelor, aptitudini de negociere și de luare a deciziilor. Școala de vară a ambasadei britanice reprezintă o oportunitate pentru tinerii lideri de pe ambele maluri ale rîului Nistru să se întîlnească, să comunice și să afle mai mult unii despre alții, precum și să elaboreze proiecte comune.

În cadrul școlii se vor desfășura module de dezbateri după modelul Parlamentului britanic, precum și module în domeniul conflictologiei, științelor politice, și identificării problemelor și soluțiilor. Participanții vor avea posibilitatea să-și dezvolte abilitățile de lider și spiritul de echipă, să îmbunătățească comunicarea interculturală, precum și să comunice cu experții naționali și internaționali din domeniile anunțate. Vîrsta participanților este între 18 și 35 de ani. Școala de vară va avea loc între 12 și 17 iulie într-o stațiune din afara orașului Chișinău. Limba de lucru în cadrul școlii este rusa.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul și formularul de participare completat în limba rusă la adresa: applications.chisinau@gmail.com copie la projects.chisinau@fco.gov.uk pînă la data de 21 iunie 2015.

Pentru a afla mai multe informații puteți să scrieți pe adresa electronică indicată cu mențiunea "Solicitare informații" în titlu. Rezultatele procesului de selectare vor fi anunțate pînă la 26 iunie.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.