09 june 2014, 10:09 Moldovan reality views 8456
Numărul solicitărilor de pașapoarte biometrice scade (VIDEO)
Photo: noi.md
09 june 2014, 10:09 Moldovan reality views 8456

Numărul solicitărilor de pașapoarte biometrice scade (VIDEO)

Odată cu începutul toamnei, numărul doritorilor de a-și perfecta pașapoarte biometrice în Republica Moldova a scăzut de 2 ori. Cu toate acestea, secțiile teritoriale «Registru» activează în ritmuri susținute.

Precum a informat pentru NOI.md directorul Centrului Resurselor Informaţionale de Stat «Registru», Sergiu Raileanu, vara aceasta a fost depus un număr record de cereri pentru perfectarea actelor de tip nou. In medie pe lună, numărul acestor cereri atingea cifra de 50 de mii, iar în iulie s-au adresat 65 de mii de persoane, orarul obișnuit al «Registru»-lui constituind circa 20 de mii de cereri.

Potrivit Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, pînă în prezent numărul cetățenilor Republicii Moldova care s-au ales cu pașapoarte biometrice sau au depus o cerere de perfectare depășește 1 milion de persoane.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
324 locuitori

Troian este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 74 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Troian a fost înființat în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.