Go to section: Children
09 september 2017, 09:50 Children views 42016
Apă-Canal lansează o nouă ediție a concursului de desene
09 september 2017, 09:50 Children views 42016

Apă-Canal lansează o nouă ediție a concursului de desene

S.A. „Apă-Canal Chișinău" lansează o nouă ediție a concursului de desene „Povestea apei".

Mottoul concursului din anul 2017 este: „Creată de natură – livrată de noi" şi include următoarele aspecte: apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului, inclusiv protecţia şi păstrarea apelor curate, legătura dintre oameni şi apă, economisirea resurselor de apă. La concurs pot participa toţi elevii claselor I-IX din mun. Chişinău.

Elevii pot participa la concurs doar cu o singură lucrare, executată în acuarelă pe hîrtie de formatul A4 (bloc mic de desen) sau A3 (bloc mare de desen).

Lucrările trebuie să aibă înscris pe verso, în colţul din stînga jos, următoarele date: – numele şi prenumele autorului, şcoala, clasa, numărul de telefon al elevului; titlul lucrării, numele şi numărul de telefon al cadrului didactic îndrumător, dacă este cazul. Lucrările selectate vor fi depuse la sediul central al S.A. „Apă-Canal Chişinău", situat pe str. Albişoara, 38, Centrul de presă, bir. 307 sau in Cancelarie, bir. 311, în zilele lucrătoare, în perioada 11 septembrie – 1 octombrie 2017, între orele 8.00 și 15.00.

Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor cîştigători se va face de un juriu format din cadre ale şcolilor, liceelor participante şi reprezentanţii ACC, care vor lua în calcul părerile vizitatorilor standului S.A. „Apă-Canal Chişinău", amplasat în Piaţa Marii Adunări Naţionale cu ocazia manifestărilor prilejuite de „Ziua Naţională a Vinului", care vor avea loc la 7-8 octombrie curent. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiaţi cu diplome şi bani. Premiile în bani se vor înmîna în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs.

Expoziţia este la a doua ediţie şi este dedicată Forumului aniversar de 125 de ani de la înfiinţarea S.A. „Apă-Canal Chişinău".

Source: noi.md

Keywords:

Apă-Canal , concurs , desen

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1457
Populaţia:
1027 locuitori

Lalova este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Țipova, Lalova şi Nistreni. Amplasat pe malul drept al Nistrului satul Lalova este situat la o distanţă de 44 km de oraşul Rezina şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1027 de oameni.Satul Lalova a fost atestat documentar în anul 1457.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.